Moderator: SebaSTI
ZbyszekChaosu napisał(a):Boję się, że jeszcze Tanak dzisiaj lub jutro wyleci. Coś za szybko jedzie, chyba ponad swoje możliwości, trzeba trzymać kciuki. Latvala może się zepnie przez te problemy z autem i dojedzie do mety bez przygód. Ogier dzisiaj będzie się pilnować, żeby dużo nie tracić a jutro gdy będzie miał podobną pozycję do Neuville to go dogoni i pewnie jeszcze odjedzie. Zresztą już na 2giej dzisiejszej pętli pójdzie mu zdecydowanie lepiej. Ciekaw jestem jak wypadnie Haninen w Szwecji, bo jego tempo na Monte dużo obiecuje.
Mad Max napisał(a):iceman150 ja do Twoich plusów dopisał bym jeszcze Breena który w WuRCu starej generacji aż tak bardzo nie odstaje jak by się tego można było spodziewać
Mad Max napisał(a):iceman150 ja do Twoich plusów dopisał bym jeszcze Breena który w WuRCu starej generacji aż tak bardzo nie odstaje jak by się tego można było spodziewać
- Nie ma się co podniecać. Przed nami dużo pracy -
- Nie ma się co podniecać. Przed nami dużo pracy -
maciotacio napisał(a):Tempo Evansa jest tragiczne. I to na nawierzchni na której czuję się pewniej. Dmack mocno skopał swoje asfaltowe opony, bo w ubiegłym roku w R5 mniej tracił niż teraz.
Myślę że duża część konkurencji zna znacznie lepiej swoje auta niż Breen który jednak w zeszłym roku wszystkich rajdów tym autem nie przejeździł.deiman napisał(a):A autko dobrze znane z zachowania, ale tak jak piszesz, + dla Breena, póki co
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości