Moderator: SebaSTI
żółtodziób napisał(a):@iceman 150 - no co Ty, przecież to sama przyjemnośćA tak poważnie to między innymi o tym pisałem - spadnie deszcz, albo nie daj Boże przejdzie burza (co latem nie jest niemożliwe, a wrecz dość prawdopodobne) no i całą przyjemność diabli wzięli.
Mad Max napisał(a):żółtodziób napisał(a):@iceman 150 - no co Ty, przecież to sama przyjemnośćA tak poważnie to między innymi o tym pisałem - spadnie deszcz, albo nie daj Boże przejdzie burza (co latem nie jest niemożliwe, a wrecz dość prawdopodobne) no i całą przyjemność diabli wzięli.
Nie wiem jak wy ale ja zazwyczaj staram się przygotować na wszelkie warunki pogodowe i nigdy nie jadę na rajd z modlitwą i nadzieją że nie bedzie padać
Zeszłoroczne nasze obozowisko
Dodatkowo jeśli z ust kobiet (a było ich dokładnie 6) padają słowa że "klimat" był najlepszy (mówię o atmosferze między nami) ze wszystkich rajdów na których były (a trochę jeżdżą) to też o czymś to świadczy.
Każdy ma swój sposób nocowania na rajdzie jaki mu odpowiada, Żółty lubi wygodę, inni wolą trochę surwiwalu więc zostawmy już ten temat w spokoju.
iceman150 napisał(a):Hehe chyba przed RP będziemy się zgadywać i będziemy robić forumowe obozy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości