Moderator: SebaSTI
Banan napisał(a):O tak, Galli na pewno bedzie na pudle, szczegolnie, ze nie startuje
Kiedy Leszek i Maciek stanęli wreszcie na meksykańskiej ziemi, okazało się, że są bez bagaży - podobnie jak pokładowi koledzy, Marcus Grönholm i Gigi Galli.
bzyq napisał(a):Banan napisał(a):O tak, Galli na pewno bedzie na pudle, szczegolnie, ze nie startujeKiedy Leszek i Maciek stanęli wreszcie na meksykańskiej ziemi, okazało się, że są bez bagaży - podobnie jak pokładowi koledzy, Marcus Grönholm i Gigi Galli.
To pewnie niechcaco pojechal tak szybko zeby dobra miejscowke do ogladania wyczaic
Skoro pojechal, to pewnie jedzie.
Marmetal napisał(a):Myślę, że Gronholm mając już 20 punktów po tylko dwóch rajdach będzie jechał spokojnie.
Ohlins napisał(a):Marmetal napisał(a):Myślę, że Gronholm mając już 20 punktów po tylko dwóch rajdach będzie jechał spokojnie.
jasne, wogóle opuści tą runde bo ma 20 punktów, pojechał tylko na oglądare
Marmetal napisał(a):Solberg czuje na sobie presję, Marcus aż takiej presji nie czuje.
**FanKuzaja** napisał(a):Marmetal napisał(a):Solberg czuje na sobie presję, Marcus aż takiej presji nie czuje.
Czy ja wiem czy Gronholm nie czuje presji.. raczje on także ma presje na plecach w końcu na zderzaku mu siedzi Lobe ze strata 4 puntków do Gronholma. Więc raczje Gronholm będzie jechał na tyle na ile może na 100% a i tak będzie czuł presje że Seb siedzi mu nazderzaku.. i cały czas che go myknąć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości