aż się ciśnie na usta kilka epitetów i teorii spiskowych

Moderator: SebaSTI
Cendra napisał(a):Ile straci cały cykl to aż szkoda gadać. To za jego czasów serwery na stronach z wynikami nie wytrzymywały, to za jego czasów strona WRC wyszła w wersji polsko języcznej. To za jego czasów pojawiły się tłumy na Rajdzie Polski...
Auto jest doinwestowane, bo nie jestem typem, który żałuje kilkunastu tysięcy euro, żeby przyoszczędzić, tylko jeżdżę takim autem, żebym miał jakieś szanse, ale to nie wystarcza - dodaje.
jacko napisał(a):Auto jest doinwestowane, bo nie jestem typem, który żałuje kilkunastu tysięcy euro, żeby przyoszczędzić, tylko jeżdżę takim autem, żebym miał jakieś szanse, ale to nie wystarcza - dodaje.
hmm to dlaczego w takim razie felgi na rajd niemiec byly prostowane ?
Cairo napisał(a):Dzisiejszy dzień poza wygranymi odcinkami Monte Carlo to najlepsze chwile RK w rajdach. Tez po cichu liczę ze ktos to zauważy ale w tym wypadku jestem realista i obawiam sie ze jednak Robert nie będzie mial szans udowodnić czego jest wart
Bo felgi sie prostuje. Kreca sie tak samo, a jak przywalisz to nowa sie tez rozpadnie. Jak chcesz miec podniesione ego to sobie mozesz kupic nowe.
bimber napisał(a):Cairo napisał(a):sory za offtopa ale Panie gdzieś pan zniknął z oesów? no chyba że gdzieś przeoczyłem Was. dobrze pamiętam wyciskanie HANI podczas "zimowego" czechowickiego na chyba przedostatnim odcinku. na ostatnim wtedy Sąsiadek wybombił w rure z gazem.
Cairo napisał(a):bimber napisał(a):Cairo napisał(a):sory za offtopa ale Panie gdzieś pan zniknął z oesów? no chyba że gdzieś przeoczyłem Was. dobrze pamiętam wyciskanie HANI podczas "zimowego" czechowickiego na chyba przedostatnim odcinku. na ostatnim wtedy Sąsiadek wybombił w rure z gazem.
No niestety przymusowa przerwa ze względów budżetowych, ale jak nam się plany nie pokrzyżują to wracamy w RSMP w przyszłym roku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości