Moderator: SebaSTI
wrc1600 napisał(a):speedyzxz napisał(a):Ja nie rozumiem po co na testach Citroena wciąż jeździ Loeb?
Jak dla mnie dobra jazda Sordo to wynik czucia już auta i zaliczenia porządniejszych testów. To dwójka Hirvonen-Sordo powinna jeździć jak najwięcej, lepiej się ustawią, więcej pojeżdżą.
Ogier jak widać potrafi niesamowicie się skoncentrować, trzy wygrane rajdy z rzędu i 3 wygrane PS, zobaczymy czy się na tym nie przejedzie kiedyś, ale szczęście ma jak widać mu się nawet samo auto naprawia
To dzieki testom i sugestiom Loeba Citroen zawdziecza wszystkie sukcesy, poczawszy od Xsary na DS3 skonczywszy to sa owoce testów Loeba i nikt inny (chodzi o kierowców) nie zna tego auta tak dobrze jak on.
speedyzxz napisał(a):wrc1600 napisał(a):speedyzxz napisał(a):Ja nie rozumiem po co na testach Citroena wciąż jeździ Loeb?
Jak dla mnie dobra jazda Sordo to wynik czucia już auta i zaliczenia porządniejszych testów. To dwójka Hirvonen-Sordo powinna jeździć jak najwięcej, lepiej się ustawią, więcej pojeżdżą.
Ogier jak widać potrafi niesamowicie się skoncentrować, trzy wygrane rajdy z rzędu i 3 wygrane PS, zobaczymy czy się na tym nie przejedzie kiedyś, ale szczęście ma jak widać mu się nawet samo auto naprawia
To dzieki testom i sugestiom Loeba Citroen zawdziecza wszystkie sukcesy, poczawszy od Xsary na DS3 skonczywszy to sa owoce testów Loeba i nikt inny (chodzi o kierowców) nie zna tego auta tak dobrze jak on.
Ale chodzi o ustawienie auta pod siebie, Loeb skroił auto kompletnie pod siebie, nie koniecznie Daniemu i Mikko musi to wszystko leżeć i moim zdaniem jeśli Cytryna miała by sobie poradzić bez Loeba to pora go odsunąć od rozwoju (nie wydaje mi się żeby dał się namówić na powrót) i dać obecnemu składowi szaleć, bo siłą Ogiera wydaje mi się to że VW zna na wylot bo testy w 2012 mieli na bogato, a dla Sordo i Hirvo DS3 może ma jakieś tajemnice?
Loeb1987 napisał(a):Ogier mnie zaskakuje, facet zrobił w tym sezonie większą dominacje niż Loeb w swoich najlepszych latach :O jak tak dalej pójdzie to w wakacje będzie już mistrzem.
Najbardziej mnie bawi to, że pełno osób narzekało na dominacje Loeba, a teraz mają jeszcze gorzej
kszekosz napisał(a):Czy jest live streaming z Fafe Rally Sprintu? W zeszłym roku na pewno był, a w tym roku będzie? Ktoś mógłby podesłać link.
viper napisał(a):Loeb1987 napisał(a):Ogier mnie zaskakuje, facet zrobił w tym sezonie większą dominacje niż Loeb w swoich najlepszych latach :O jak tak dalej pójdzie to w wakacje będzie już mistrzem.
Najbardziej mnie bawi to, że pełno osób narzekało na dominacje Loeba, a teraz mają jeszcze gorzej
No tak tylko jakich rywali miał loeb a jakich ma ogier. Facet leje wszystkich na łeb, bo dzisiaj hivonen to nie gronholm czy solberg albo sainz. Nie ma porowniania.
johnzz napisał(a):miem twierdzic ze gdyby citroen nie gral pod seba pierwszego to jego szarża skonczyłaby sie na 6 tytułach, moim zdaniem wiedział ze ogiera w sezonie nie ''zrobi'' wiec uciekł. swoje zrobił i raczej nie wydaje mi sie zeby ktos to kiedys pobił..mam nadzieje ze nie(nie to zebym byl wielkim fanem, ale tyle lat pod rzad to juz zdecydowanie robi sie nudne)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości