Uddeholm Swedish Rally

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez Wilu » piątek, 9 lut 2007, 12:18

ehs na 1 dziś oesie Joge w peguocie zawalił, juz myślałem po porównaniach s2000 z n4, ale szczęścliwie dla dochodzenia, facet jedzie dalej ... na 3 cim zafundował topowy czas, czyli jednak można powalczyć s2000 na sniegu ... dobra to wiadomośc ...

może uda się wygrać jakies oesy ...
Leeeszek !
Wilu
N4

Postprzez Marmetal » piątek, 9 lut 2007, 12:39

Widzę, że jak na razie prywaciarze szaleją. Galli, Garde... Ładnie, ładnie. Petter wygrywa i bardzo się z tego cieszę. Gronholm zaczyna odrabiać, Henning Solberg jedzie nieźle. Loeb też się rozkręca. To będzie ciekawy rajd, a pamiętajmy, że to dopiero początek. Sołek go!
Marmetal
S2000

Postprzez mototom » piątek, 9 lut 2007, 12:55

Liczę na dobry wynik Gardemeistera. Gościowi nalezy się cos więcej niż przeciętne Mitsubishi.
mototom
A6

Postprzez Kuchar_KRT » piątek, 9 lut 2007, 13:23

Dokładnie :D ja bym widział Gardemaistera w Subaru za Atkinsona :twisted: :wink:
Po 1 pętli niezła walka, sporo kierowców ma szanse na zwycięstwo, a gdzie koniec rajdu dopieroo :o
Kuchar_KRT

Postprzez Saruto » piątek, 9 lut 2007, 14:30

Tak małych różnic to dawno nie widziałem pomiędzy 1-11 :) rajd będzie niesamowicie emocjonujący jeśli dalej tylu zawodników będzie się liczyć.
Sołek też sobie nieźle radzi.
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez karcin » piątek, 9 lut 2007, 15:59

Przeczytajcie sobie nowego newsa co powiedział Solberg hehe coś mi się wydaje, że widział się z Kononowiczem:

"Nie było trakcji, nie było hamulców, nie było niczego"

a tak wogóle to walka niezła jest na rajdzie :!: oby tak dalej
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez Marmetal » piątek, 9 lut 2007, 16:11

karcin napisał(a):Przeczytajcie sobie nowego newsa co powiedział Solberg hehe coś mi się wydaje, że widział się z Kononowiczem:

"Nie było trakcji, nie było hamulców, nie było niczego"

Tak samo skojarzyłem :D. Walka jest niesamowita, pierwsza dziesiątka mieści się w 40 sekundach! Szkoda, że Galli wypadł z drogi i stracił 4 minuty. W rajdzie wygrywa Gronholm, ale na plecach siedzi mu Solberg. Gardemeister trzeci, za nim Henning, Loeb i Hirvonen. Sołowow na miejscu trzydziestym drugim, a w PCWRC prowadzi Sohlberg przed Svedlundem i Alenem. Bardzo ciekawy rajd.
Marmetal
S2000

Postprzez PiotrGT » piątek, 9 lut 2007, 16:41

Kolejne załogi bardzo blisko siebie, poziom jest mocno wyrównany. Oby tak było dalej do końca. C4 WRC jak narazie nawet nieźle na lużnej nawierzchni. Sebastieb wczuwa się w samochód. Gdyby nie pech Sordo moglibyśmy mieć lepszy obraz jak prezentuje sie C4-ka. Petter musi uważać, Marcus jest zmotywowany tutaj wygrać. Potwierdzam, że Toni Gerdemeister powinien dołączyć do jakieś fabryki, naprawdę jest szybki i chłopak się marnuje... Jak narazie Atkinson troche zawodzi, ale on sobie niezabardzo tutaj zawsze radził. Również dobrze Sołowow, niech pokaże PCWRC swoją szybkość :)
www.wrcrally.pl - Rajdowe Mistrzostwa Świata
PiotrGT

Postprzez Saruto » piątek, 9 lut 2007, 17:19

Już tylko 6 się liczy, a skończy się jak zwykle...
Sołowow bardzo dobrze się sprawuje, do tych którzy tak naprawde się liczą w PCWRC traci około minuty, więc ogólnie jest dobrze. Szkoda że Kuzi się nie nominował na rajd Szwecji.
Obrazek
Saruto
A6

Postprzez Marmetal » piątek, 9 lut 2007, 19:09

Pierwszy prawdziwy etap Rajdu Szwecji za nami. Walka między Gronholmem, Loebem, a Solbergiem jest bardzo zacięta. Myślę, że Loeb może jutro przyspieszyć i będzie jeszcze ciekawiej. Czwarty jest starszy Solberg, potem Hirvonen i Gardemeister, Carlsson i Stohl z Kronosa zamykają ósemkę. Atkinson całkiem nieźle jak na Australijczyka na śniegu, a w dziesiątce mieści się jeszcze Latvala, jednak różnice między zawodnikami są tak małe, że wszystko jeszcze może się zdarzyć. W mistrzostwach samochodów produkcyjnych walka rozgrywa się między kierowcami ze Skandynawii: Sohlbergiem, Hanninenem, Alenem i Svedlundem. W piątce jest Arai. Tu także powinno być ciekawie. Sołowow radzi sobie całkiem dobrze. Dziś o 22:30 relacja na Eurosporcie. Radzę oglądnąć! :)
Marmetal
S2000

Postprzez Kuchar_KRT » piątek, 9 lut 2007, 19:25

Dawno takiej w miare ciekawej walki nie było :) Mam nadzieje, że jutro Solberg przyspieszy i cała trójka będzie sie gryzła :D Dalej też będzie dość mocna rywalizacja... Zazwyczaj już po pierwszym dniu było wiadomo kto wygra :lol: :lol: kto drugi itd... a teraz nikt nie może być pewien swej pozycji :wink: Czekam na dalsze etapy :)
Kuchar_KRT

Postprzez RallyMAN » sobota, 10 lut 2007, 01:50

Chciałbym bardzo zeby Solberg wygrał... ale boje sie, ze znowu jakaś pierdoła pokrzyzuje im plany...
RallyMAN
A5

Postprzez Saruto » sobota, 10 lut 2007, 10:12

Kończy się zabawa mistrzów z resztą ;) Wygra Loeb albo Gronholm, czyli wszystko wraca do normy.
Cieszy mnie postawa starszego z braci Solbergów, licze że bardziej namiesza w Norwegii.
Obrazek
Saruto
A6

Postprzez boss » sobota, 10 lut 2007, 10:35

Z jakiej pozycji dziś startował Solberg... na mecie jeszcze go nie ma... czyżby miał jakieś przygody...? :roll:
boss
A5

Postprzez schwepes » sobota, 10 lut 2007, 10:47

jadą odwrotnie do zajmowanych pozycji po 1 dniu, czyli Solberg powinien być przed Loebem na OSie
schwepes
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata