wrocilem z NESTE - dobry rajd - LOEB idzie jak burza, brakowalo Gronholma troche. Szkoda Latvali - znowu blad - nowe Subaru mi sie srednio podobało - uwazam, ze S12B (np Ostberga) akustycznie fajniejsza. Suzuki strasznie wysokie i smiesznie to wyglada
Kosciuszko rowniez bardzo widowiskowo i szybko - stalem tam gdzie nutahare wyprzedzal przy mnie juz go wyprzedzil i mial nad nim jakies 30m przewagi - pozniej sie podpalil i wypadl - co do organizacji to oczywiscie topowo - ale i tak w finlandii ludzie chodza oesem podczas przejazdow schodza po 10 autach i na minute przed loebem sobie biegaja wiec wcale nie jest tak super

Jakby z roku na rok kibice sobie robia wieksza samowolke
Niwe wiem jak to bedzie w mikolajkach ale beda jaja z korakmi - finlandia ma dobre drogi i Jyvaskyla ma autostrady ale jest po prostu korek - jak sie do nas najedzie 300 tys kiboli to bedzie smiesznie
aha no i podobala mi sie czolowka PWRC - hanninen i salo szatany

Swedlund nie mial podejscia do nich
ps: polakow cos malo - chyba ci co mieli jechac wybrali F1 Wegry - jakos w zeszlych latach bywalo wiecej ludu z PL
Estoncow znowu najechalo sie dziesiatki i setki - sa najglosniejsi - i robia najwiecej szumu - moze sie to podobac - ale troche zbyt opryskliwie sie zachowywaja

przeciwnicy picia alko na oesach mieli by duzo roboty na fince bo tam pije 80% ludzi
fakt nie sa tak agresywni jak u nas