Moderator: SebaSTI
miszczu140000 napisał(a):A Evans chyba źle wybrał opony
madman napisał(a):A dla mnie największym pozytywem jest Thierry, którego po zeszłym sezonie wielu spisało na straty. Póki co, wrócił Neuville z 2013. Albo i nawet z żółtego Puga 207 S2000.![]()
Reakcja Ogiera na pytanie o Fiestę pełna zrezygnowania sporo powiedziała o jego obecnym humorze i nastawieniu. Oby pogrzebał w setupie i zaprzyjaźnił się z Fordem.
madman napisał(a):A dla mnie największym pozytywem jest Thierry, którego po zeszłym sezonie wielu spisało na straty. Póki co, wrócił Neuville z 2013. Albo i nawet z żółtego Puga 207 S2000.![]()
Reakcja Ogiera na pytanie o Fiestę pełna zrezygnowania sporo powiedziała o jego obecnym humorze i nastawieniu. Oby pogrzebał w setupie i zaprzyjaźnił się z Fordem.
Tak jak woocash powiedział w VW mieli najlepsze z możliwych warunki więc to nie dziwiło, teraz będą musieli się trochę bardziej wykazać, ale to dobre dla ogółu tego sportumiszczu140000 napisał(a):Ja wiem Ogi rok temu na monte oddał tylko 4 OS-y ,4(3) się skończył i jeszccze nie ma żadnej wygranej, oczywiście może trochę zawcześnie to powiedziałem ale widać że im trochę trudniej
Mad Max napisał(a):Tak jak woocash powiedział w VW mieli najlepsze z możliwych warunki więc to nie dziwiło, teraz będą musieli się trochę bardziej wykazać, ale to dobre dla ogółu tego sportumiszczu140000 napisał(a):Ja wiem Ogi rok temu na monte oddał tylko 4 OS-y ,4(3) się skończył i jeszccze nie ma żadnej wygranej, oczywiście może trochę zawcześnie to powiedziałem ale widać że im trochę trudniej
trochę nam się panowie zestarzali... a jednemu się nawet mocno urosło![]()
https://pbs.twimg.com/media/C2mwamJVEAIAF7E.jpg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość