eolecko napisał(a):jestem z Olecka, jak ktoś potrzebuje jakieś informacje niech daje znaki dymnew weekend może uda mi się z kamerką objechać trasy w pobliżu Olecka.
Ja chętny bo też lecę z ekipą na sobotnie odcinki zreszto jak co roku na sobotnie innej opcji nie mam. Jakbyś mógł zrobić jeszcze po 2-3 fotki z fajnych miejsc widokowych na tych OS co będziesz objeżdzał no i najważniejsze jakieś drogi alternatywne i tu nie chodzi o omijanie płacenia tylko często tak jest, że można postawić auto w jakimś innym miejscu i dojść na ciekawe miejsce 300-500 metrów, a nie od początku OS zasować 2-3-4 km itp

Wracając jeszcze do biletów. To ja nie jestem za sponsorowaniem rajdu przez Biedronkę bo nie pasuje ta firma do takiej imprezy jak Rajd. Chodziło mi po prostu o nie wstawianie i płacenie za stoisko tylko % z biletów, który i tak zapewne idzie teraz dla innej firmy. Może ktoś taką dystrybucje widział za granicą? Takie stoisko nie musi być jakieś mega wielkie stojak z 2 m na 2 m. Zakładam, że teraz jedzie na rajd na wszystkie dni z 100-200 tyś kibiców to przy dystrybucji sklepowej te 100 tyś na pewno by się dalo uzbierać extra.
My mi się taka atmosfera i takie ilości kibiców jak na Skokach Narciarskich

Jeszcze jedno odnośnie mocy Kubicy dziś powiedzmy rajd ogląda 100-200 tyś ludzi to jakby Kubica szedł po zwycięstwo w WRC to extra 50 tyś ludzi mamy więcej bo my taki naród jestesmy malkontenci i robimy tylko zrywy jak jest o coś itp.