Ogi 20:01.0
Moderator: SebaSTI
rypley napisał(a):A Ogier jak zwykle już marudzi, że bycie pierwszym na trasie to katastrofa....
miszczu140000 napisał(a):Tanak 19:17.8![]()
stachniak14 napisał(a):miszczu140000 napisał(a):Tanak 19:17.8![]()
O co chodziło w radiu z JML? Coś krzyczał, ale mi się ścieło...
woocasch napisał(a):Nie oceniaj po 3 odcinkach pierwszego rajdu sezonu, tym bardziej, że jest to Monte Carlo. Neuville nawinął w nowym i20 więcej kilometrów niż Ogier w Fieście, a Hanninen więcej niż Latvala w Toyocie, to po pierwsze. A po drugie w każdym momencie ktoś może wpaść do rowu tak jak Ogier i wyniki przewrócą się do góry nogami. Do tego oczywista oczywistość czyli dobór opon
Mikkelsen rywalizuje z gośćmi którzy znają swoje auta i tą klasę na wylot a jak mówisz Kopecky to myślisz Skoda - zamiast to formę chłopców exVW bardziej bym się martwił o orła z MSportu Camilliego. Rok i dwa lata wcześniej trio VW było w takim samym położeniu jak ich konkurencja obecnie - auto mieli obeznane i pomagali je rozwijać - pomyśl chwile zanim coś napiszesz bo zaczynasz pisać coś tylko po to żeby pisać a nie o to w tym chyba chodzi.miszczu140000 napisał(a):woocasch napisał(a):Nie oceniaj po 3 odcinkach pierwszego rajdu sezonu, tym bardziej, że jest to Monte Carlo. Neuville nawinął w nowym i20 więcej kilometrów niż Ogier w Fieście, a Hanninen więcej niż Latvala w Toyocie, to po pierwsze. A po drugie w każdym momencie ktoś może wpaść do rowu tak jak Ogier i wyniki przewrócą się do góry nogami. Do tego oczywista oczywistość czyli dobór opon
No wiem że o to chodzi ale rok temu i wcześniej to dominowali prawie na każdym OS-ie
miszczu140000 napisał(a):No wiem że o to chodzi ale rok temu i wcześniej to dominowali prawie na każdym OS-ie
Mad Max napisał(a):Mikkelsen rywalizuje z gośćmi którzy znają swoje auta i tą klasę na wylot a jak mówisz Kopecky to myślisz Skoda - zamiast to formę chłopców exVW bardziej bym się martwił o orła z MSportu Camilliego. Rok i dwa lata wcześniej trio VW było w takim samym położeniu jak ich konkurencja obecnie - auto mieli obeznane i pomagali je rozwijać - pomyśl chwile zanim coś napiszesz bo zaczynasz pisać coś tylko po to żeby pisać a nie o to w tym chyba chodzi.miszczu140000 napisał(a):woocasch napisał(a):Nie oceniaj po 3 odcinkach pierwszego rajdu sezonu, tym bardziej, że jest to Monte Carlo. Neuville nawinął w nowym i20 więcej kilometrów niż Ogier w Fieście, a Hanninen więcej niż Latvala w Toyocie, to po pierwsze. A po drugie w każdym momencie ktoś może wpaść do rowu tak jak Ogier i wyniki przewrócą się do góry nogami. Do tego oczywista oczywistość czyli dobór opon
No wiem że o to chodzi ale rok temu i wcześniej to dominowali prawie na każdym OS-ie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości