karluum napisał(a):Tanak wrócił po 2 minutach, Camilli zatrzymał się blisko Kubicy, podobnie Bertelli.
GPS pokazuje dalej auto Roberta w tym samym miejscu?
Moderator: SebaSTI
karluum napisał(a):Tanak wrócił po 2 minutach, Camilli zatrzymał się blisko Kubicy, podobnie Bertelli.
BartekRally napisał(a):GPS pokazuje dalej auto Roberta w tym samym miejscu?
Witcher1990 napisał(a):Kubica próbował się ratować ale miał problemy z silnikiem.
Zabrakło mocy i nic nie mógł zrobić.
Jest ostra spina z Brytolami.
Ktoś poleci.
hbo napisał(a):RK "...Na dodatek nie przełączyłem podtrzymania turbiny. Gdy dojechaliśmy do
prawego zakrętu, bez gazu i nie wciskając hamulca, podtrzymanie pchało
auto do przodu i ześlizgnęliśmy się z drogi"
To by się zgadzało z filmikiem nagrywanym z zakrętu, gdzie ewidentnie słychać, jak cały zakręt przejeżdżany jest jakby z wciśniętym gazem.
Witcher1990 napisał(a):Kubica próbował się ratować ale miał problemy z silnikiem.
Ktoś poleci.
Kubica jechał na wirażu z wyższą prędkością, niż zawodnik Hyundaia. - Niepotrzebnie... - przyznaje Robert. - Nigdy nie testowaliśmy na lodzie, a jechaliśmy z oponami na suchy asfalt. Szybko przeanalizowałem sytuację z zakrętu wcześniej, który też był zlodzony, ale przyczepność nie była tam aż taka zła, jak sądziłem. Na dodatek nie przełączyłem podtrzymania turbiny. Gdy dojechaliśmy do prawego zakrętu, bez gazu i nie wciskając hamulca, podtrzymanie pchało auto do przodu i ześlizgnęliśmy się z drogi. Uderzyliśmy w drzewo lewym przodem.
http://eurosport.onet.pl/motorowe/rajdy ... bic/x6tf3q
Ktoś poleci.
Mariusz napisał(a):Ty też widzę, że znasz się na rzeczy w ten sam sposób, bo stwierdzasz, że auto za szybkie i radzisz mu żeby się spełniał gdzie indziej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości