Co do Hotelu Mikołajki to przy okazji rajdu miałem okazję go ziwedzić i nawet zostałem oprowadzony przez miłą Panią po całym hotelu

Moderator: SebaSTI
SkyWalker napisał(a):Dlatego polecam namiot ekipe na 2 auta i pola przy odcinkach ! Grill, piwko i niesamowity mazurski klimat!:)
kij napisał(a):Czasem jeszcze nadgorliwcy czepiali się o bilety przy "oficjalnych" wejściach na oesy, ale nie trudno to obejść.
Nocując na/przy oesie tym bardziej nie powinno być z tym problemu. Wieczór wcześniej wybieracie miejscówkę, przypalacie kiełbase, czasem śpicie, rano śmigają autka
TITISE napisał(a):Nigdy nie dam zarobić złodzieją z PZMłotu
rypley napisał(a):Kiedyś jak leciały Wydminy i na nich Upałty Arena, to było jedno z najlepszych jak nie najlepsze z miejsc jakie w rajdach widziałem na żywo. Ale niestety już nie jeździ ten odcinekTo była chyba jedyna strefa kibica gdzie naprawdę należało być. A do innych wchodziłem z parkingu i spłona dalej w las, ludzi mniej, widok lepszy a na Rajdzie Polskim miejscówek nie brakuje.
Mad Max napisał(a):Temat płacenia za oglądanie rajdu jak zwykle wraca jak bumerang.
Prawda jest tak że wszędzie na świecie jest podobna sytuacja że są kibice którzy płaca za bilety -są to głównie osoby które jeżdżą miedzy odcinkami; - ale jest też bardzo duża ilość taki którzy nie kupują czyli takich którzy nocują na odcinkach i możecie mi wierzyć ale nie są traktowani jako złodzieje/kombinatorzy/cwaniaki/nazwijcie sobie ich jak chcecie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości