Moderator: SebaSTI
eRADe napisał(a):Wiem że jeszcze za wcześnie na komentarze, ale oglądając ten rajd mam pytanie do Makinena.
Co zrobiłeś ze starym JML i kim jest ten nowy ?
speedyzxz napisał(a):Tanak chyba odpuścił PS. Ogier daleko i Latvala teżOj Jari chyba dawno nie przewodził w punktacji WRC
wanderer napisał(a):
A co do Ogiera i jego słabszej formy, może trochę tłumaczy go to, że dość późno zaczął testować Fiestę i brak mu takiego wyczucia jak za startów w Polo.
Zauważcie 1 rzecz Toyka to jedyne auto, które nie miało jeszcze awarii
Taurus napisał(a):wanderer napisał(a):A co do Ogiera i jego słabszej formy, może trochę tłumaczy go to, że dość późno zaczął testować Fiestę i brak mu takiego wyczucia jak za startów w Polo.
jari miał tyle samo czasu na testy co ogi. a nawet mniej bo wsiadł do toyoty po nim
wanderer napisał(a):Taurus napisał(a):wanderer napisał(a):A co do Ogiera i jego słabszej formy, może trochę tłumaczy go to, że dość późno zaczął testować Fiestę i brak mu takiego wyczucia jak za startów w Polo.
jari miał tyle samo czasu na testy co ogi. a nawet mniej bo wsiadł do toyoty po nim
A ja tylko przypomnę, że zespół Toyoty nie obowiązuje taki limit testów jak w przypadku pozostałych zespołów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość