Moderator: SebaSTI
Kremer a Rutakremer napisał(a):Jak można napisać, ze lista jest mierna. Zadam ci pytanie - podaj mi nazwiska kierowcow ktorych chcialbys widziec na Polskim (poza Loebami), zeby nie mowic o tym rajdzie, ze ma "mierną obsadę". Jest eksportowy Kosciuch w S2000, jest Holowczyc w 207 po raz enty, jest czolowka MP, jest Rossetti plus zapchaj dziury w postaci regularnie startujacych w ME: Oleks, Betti, Fontana, Tlustak - wiekszosc w S2000. Ja uwazam, ze lista jest przyzwoita jak na rajd do ME. Nie spodziewałem sie nic lepszego. Jest z dziesiec s2000 Jakby bylo IRC to by doszło moze 4-5 zalog w S2000 i tyle. Nie popadajmy w skrajnosci .Przez ostatnie 15 lat nie było super obsady na RP wiec nie przesadzajmy z miernością.
Hehe dorobili czwarty super oes tym razem w sobotę w połowie dnia - jaki to ma sens poza sprzedaza jeszcze paru biletow na trybunke. Hehe w ogole to obnizyli ceny na trybune w niedzielę bo im cos nie szły.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości