piguła napisał(a):chodzą słuchy że to niejaki Włoch pod tym sie kryje,w sumie by pasowało,zawsze srał we własne gniazdo.
Wloch a ty? napisał(a):Ja się nigdy się nie ukrywam.
crème de la crème

Moderator: SebaSTI
piguła napisał(a):chodzą słuchy że to niejaki Włoch pod tym sie kryje,w sumie by pasowało,zawsze srał we własne gniazdo.
Wloch a ty? napisał(a):Ja się nigdy się nie ukrywam.
emil_z napisał(a):Dostałem dziś maila od ebilet.pl z którego wynika że:Regularna sprzedaż biletów na Rajd Polski wystartuje we wtorek 26 kwietnia o godzinie 16.00.
https://zapodaj.net/efe3243f7a828.jpg.html
Po tym co się okazało ostatnio ja się nie dziwię że zawsze wszystko było dawane na ostatnią chwilę ponieważ każdy gadzet związany z rajdem -informator, mapka, bryloczek itp. itd. zawsze było opatrzony logiem głównego sponsora - a jak zostało to w wywiadzie powiedziane często decyzja Lotosu była dopiero w maju, więc po co drukować to wszystko skoro Lotos tak jak w tym roku mógł powiedzieć pas ?? wtedy całość musiała by trafić do kosza, do kosza trafiłą by też praca ludzi oraz przed wszystkim kasa która została by poświęcona na przygotowanie tego oraz wyprodukowanie.amigo napisał(a):Jeszcze taka jedna dygresja: Pokazały się bilety do sprzedaży ale za co te bilety za jaki produkt to niestety już nie pokazali. Panowie z Rajdu Polski program wraz z wstępnym przygotowaniem mapek, miejsc dla kibiców, parkingów itp. powinien ukazać się zaraz po świętach wielkanocnych. Jeszcze jest czas bo 2 miesiące to tragedii nie ma ale wiele ludzie chce sobie zorganizować wyjazdy i zapoznać się z miejscami.
Czegoś takiego jeszcze nie było, (ale takie rozwiązania są stosowane np. w Finlandii) tak zawsze wyglądały punkty PW. Ja mam w związku z tym trochę mieszane odczucia, z jednej strony to bardzo dobre rozwiązanie bo niweluje sporo problemów i ułatwia kibicom rozlokowanie się na odcinkach, gospodarze nie muszą się martwić że ktoś rozbije się na ich terenie niszcząc uprawy itp. do tego dostaną za to na pewno jakieś pieniądze. z drugiej strony obawiam się ile taka przyjemność bedzie kosztować a jak wiadomo "lubimy zarobić".Mateos napisał(a):Czy ja dobrze widzę, że w tym roku wprowadzili "rally camping" ?
"Dodatkowo naklejka Rally Camping daje możliwość skorzystania ze specjalnych pól namiotowych z toaletami, dostępem do wody, nagłośnieniem, barem i cateringiem (dodatkowo płatne) oraz wspólnym rajdowym ogniskiem.
Pola namiotowe Rally Camping będą zlokalizowane przy samej trasie odcinka specjalnego, w najbardziej atrakcyjnych punktach widokowych. Pola będą działać od godziny 19:00 dzień wcześniej. Wszystkie osoby korzystające z pola namiotowego posiadać muszą dowolne karnety Rally Pass. Ilość miejsc na Rally Camping jest ograniczona."
Było coś takiego rok temu?
Mam nadzieję, że zaznaczą na mapkach owe pola namiotowe
A ja myślę ze wbrew pozormo na takich miejscach może panować fajna rajdowa atmosfera której w ostatnich latach trochę brakowałoMateos napisał(a):Ja takie miejsca podobnie jak PW omijam szerokim łukiem, dlatego liczę że zostaną zaznaczone na mapce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości