Moderator: SebaSTI
bociant01 napisał(a):Mad Max napisał(a):dla mnie przed wszystkim jest spełnienie życzenia rozdzielenia Grabówki i Wydmin
Rozdzielenie ma polegać na przejeździe w innym dniu? Czy dobrze Cię zrozumiałem.
Tomek K napisał(a):2) Drugi dzien to nowy oes koło Orzysza, Gawliki i Wydminy (ma byc wielka strefa dla kibicow na Wydminach)
Mad Max napisał(a):Tomek K napisał(a):2) Drugi dzien to nowy oes koło Orzysza, Gawliki i Wydminy (ma byc wielka strefa dla kibicow na Wydminach)
się nie dziwie - przeczuwam że hopy na Wydminach będą przypominały rajd Portugalii czyli morze ludzi, według mnie będzie to wizytówka i najsłynniejsze miejsce na rajdzie, podobnie jak góra na nawrocie w Orzechowie
zachu napisał(a):Mad Max napisał(a):Tomek K napisał(a):2) Drugi dzien to nowy oes koło Orzysza, Gawliki i Wydminy (ma byc wielka strefa dla kibicow na Wydminach)
się nie dziwie - przeczuwam że hopy na Wydminach będą przypominały rajd Portugalii czyli morze ludzi, według mnie będzie to wizytówka i najsłynniejsze miejsce na rajdzie, podobnie jak góra na nawrocie w Orzechowie
jest może jakiś on-board z tego odcinka? albo w ogóle jakiś filmik z tą hopą albo nawrotem w Orzechowie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości