Moderator: SebaSTI
antch napisał(a):A jak jest z płatnością za WRC+? Tzn dalej tylko karta kredytowa, czy wprowadzili jakieś inne sposoby? Bo kredytowej akurat nie mam, a debetową się nie dało w zeszłym roku.
Witcher1990 napisał(a):Hej, korzystam z sieci publicznej i mam zablokowane niektóre porty. Wiecie może czy w ogóle odpalę WRC+ bo niektóre steamy nie działają
Witcher1990 napisał(a):443 i 993 mam zablokowane.
darekH napisał(a):No i Toyota z pierwszym zwycięstwem na SSJML dal radę
Shaitan napisał(a):antch napisał(a):A jak jest z płatnością za WRC+? Tzn dalej tylko karta kredytowa, czy wprowadzili jakieś inne sposoby? Bo kredytowej akurat nie mam, a debetową się nie dało w zeszłym roku.
Cały czas się dało na debetowej. Sam do tego jej używałem od samego startu WRC+. Może masz jakąś blokadę na transakcje internetowe i musisz to zmienić.
Seraf napisał(a):M-Sport podał info, że oszczędzają opony na rajd.
Jak mamy tak durny przepis o tych oponach to spokojnie jakieś R5 kiedyś wygra testowy
andrew88 napisał(a):Seraf napisał(a):M-Sport podał info, że oszczędzają opony na rajd.
Jak mamy tak durny przepis o tych oponach to spokojnie jakieś R5 kiedyś wygra testowy
To się wyjaśniło czemu na Monte Carlo tak słabo wyglądał testowy, że organizatorzy puścili od razu samochody WRC 2 z WRC, kierowcy Citroena jeździli na slickach, wurce nie za dużo pojeździły i trafiały się całkiem duże przerwy pomiędzy przejazdami. Jak podobnie mają wyglądać kolejne odcinki testowe (i do tego kierowcy mają jeździć wolno dla oszczędzenia opon), to świetnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości