Moderator: SebaSTI
Bardzo fajnie napisane, dziwię się że do tej pory nikt jeszcze nie napisał że zaistaniał sytuacja mogła być spowodowana decyzjami Roberta a nie Lotosuwoocasch napisał(a):Nieco podobnie było z Kubicą. Robert sam miał wiele pomysłów na ten rok, nie chciał dalej ciągnąć sytuacji z 2015, więc Lotos też zwlekał z decyzjami, wg mnie nie olali go całkowicie. Bo gdyby tak było, to info o końcu współpracy byłoby w grudniu, nie byłoby startu w Monte Carlo i dalszego zwodzenia co z dalszymi startami w WRC. Kubica to specyficzna i tajemnicza osoba, więc jestem ciekaw co na ten rok w końcu wymyślił. Z drugiej strony Kajto jakoś mimo zmiany warty na Wiejskiej i w SSP nadal jeździ w ERC w barwach Lotosu, oby przynajmniej w tym roku nic się nie zmieniło. Jeżeli ma dobrze spisaną umowę z Lotosem, która gwarantuje określone środki na starty w rajdach to chyba możemy być spokojni o ten rok, bo zerwanie takiej umowy powinno wiązać się z kosztami dla strony ją zrywającej.
Regularna sprzedaż biletów na Rajd Polski wystartuje we wtorek 26 kwietnia o godzinie 16.00.
Mad Max napisał(a):Bardzo fajnie napisane, dziwię się że do tej pory nikt jeszcze nie napisał że zaistaniał sytuacja mogła być spowodowana decyzjami Roberta a nie Lotosuwoocasch napisał(a):Nieco podobnie było z Kubicą. Robert sam miał wiele pomysłów na ten rok, nie chciał dalej ciągnąć sytuacji z 2015, więc Lotos też zwlekał z decyzjami, wg mnie nie olali go całkowicie. Bo gdyby tak było, to info o końcu współpracy byłoby w grudniu, nie byłoby startu w Monte Carlo i dalszego zwodzenia co z dalszymi startami w WRC. Kubica to specyficzna i tajemnicza osoba, więc jestem ciekaw co na ten rok w końcu wymyślił. Z drugiej strony Kajto jakoś mimo zmiany warty na Wiejskiej i w SSP nadal jeździ w ERC w barwach Lotosu, oby przynajmniej w tym roku nic się nie zmieniło. Jeżeli ma dobrze spisaną umowę z Lotosem, która gwarantuje określone środki na starty w rajdach to chyba możemy być spokojni o ten rok, bo zerwanie takiej umowy powinno wiązać się z kosztami dla strony ją zrywającej.
Pewnie nie uwierzysz ale wszystkich tych wywiadów wysłuchałem, tylko też z nich niewiele wynika bo Kubica (zresztą inni zawodnicy z F1 też mają tą tendencje) wypowiadał się w sposób żeby coś powiedzieć ale tak naprawdę niczego nie powiedzieć - tylko też jakby chodziło mi też o to, że tak naprawdę nikt dokładnie nie wie dlaczego RK nie będzie dalej startował, i duża większość założyła że głównym czynnikiem jest wycofanie się ze współpracy Lotosu za to nikt nie zakłada że to sam Kubica podjął decyzję żeby dać sobie siana z rajdami i zająć się czymś innym.Mariusz napisał(a):Ci którzy się trochę interesują o Robercie myślę, że wiedzą, że rajdy od Portugalii były opcją B na rok 2016. Były duże wywiady z Robertem w których mówi o tym, ale jako, że osoba je prowadząca to zło na tym forum, więc widocznie z grzeczności nikt nie raczył wkleić żeby nie drażnić użytkowników. Oczywiście, jak to z planami jest, nigdy nic nie wiadomo, więc jak plan A nie wypali, bo w sumie to nie wiadomo o co dokładnie chodzi w tym planie, a plan B już jest nieaktualny to pewnie Robert będzie szukał planu C, D, albo E...
Start Roberta w Monte to ja bardziej widziałem jako prezent dla niego od siebie samego
Mad Max napisał(a):Pewnie nie uwierzysz ale wszystkich tych wywiadów wysłuchałem, tylko też z nich niewiele wynika bo Kubica (zresztą inni zawodnicy z F1 też mają tą tendencje) wypowiadał się w sposób żeby coś powiedzieć ale tak naprawdę niczego nie powiedzieć - tylko też jakby chodziło mi też o to, że tak naprawdę nikt dokładnie nie wie dlaczego RK nie będzie dalej startował, i duża większość założyła że głównym czynnikiem jest wycofanie się ze współpracy Lotosu za to nikt nie zakłada że to sam Kubica podjął decyzję żeby dać sobie siana z rajdami i zająć się czymś innym.Mariusz napisał(a):Ci którzy się trochę interesują o Robercie myślę, że wiedzą, że rajdy od Portugalii były opcją B na rok 2016. Były duże wywiady z Robertem w których mówi o tym, ale jako, że osoba je prowadząca to zło na tym forum, więc widocznie z grzeczności nikt nie raczył wkleić żeby nie drażnić użytkowników. Oczywiście, jak to z planami jest, nigdy nic nie wiadomo, więc jak plan A nie wypali, bo w sumie to nie wiadomo o co dokładnie chodzi w tym planie, a plan B już jest nieaktualny to pewnie Robert będzie szukał planu C, D, albo E...
Start Roberta w Monte to ja bardziej widziałem jako prezent dla niego od siebie samego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości