piotrg napisał(a):he he już problem z silnikiem, motorsort italia już siedzi na goglach i forach szukając rozwiązania...
jaki miszcz takie auto, a serwis nie może zawyżać poziomu

Moderator: SebaSTI
piotrg napisał(a):he he już problem z silnikiem, motorsort italia już siedzi na goglach i forach szukając rozwiązania...
rallyfan2 napisał(a):Panowie jak nie jestem fanem Kosciuszki to przeciez jest napisane ze problemy z silnikiem, stąd też tak słabe tempo, więcej obiektywizmu w tym przypadku.
Agrest napisał(a):rallyfan2 napisał(a):Panowie jak nie jestem fanem Kosciuszki to przeciez jest napisane ze problemy z silnikiem, stąd też tak słabe tempo, więcej obiektywizmu w tym przypadku.
Powiedziec i napisac można wszystko
wrc1600 napisał(a):Oczywiscie sarkastycznie nawiazuje do tych postów porównujacych szanse Polo do Hundaya czy Suzuki. Mysle ze wiadomosc jest krótka Polo nie jest "gorsze" od DS3 czy Fiesty.
kidler napisał(a):Nie wiem, napiszcie jakiś zbiorowy protest o wykluczenie z rajdu Michała, za to, że jest Michałem. Osobiście za nim nie przepadam, ale niektórzy z Was to już przeginają pałkę. Kibice rajdowi...
woytek napisał(a):Loeba nie ma na splitach...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość