Witam szkoda Kuzaja niepotrzebny dach i straty, ale ostatni wynik oesowy brawo trzeci czas a jechał wydachowaną furą. Mam nadzieję, że wczoraj to była rozgrzewka i zapoznanie z warunkami ( a jest ciężko ). Trzymam kciuki za dobry wynik.
Myślę, że jak na pierwszy start w Meksyku i PCWRC Leszek radzi sobie bardzo dobrze. Na pewno w kolejnych eliminacjach pokaże na co go stać. Myślę, że pierwsza szóstka w końcowej punktacji jest w jego zasięgu.
Krecik napisał(a):Jest już trzeci, rewelacja, jeden OES do końca i miejmy nadzieje że będzie na pudle
Po pierwsze nie trzeci, tylko czwarty. Po drugie, skoro napisales, ze jest trzeci, to wedlug mnie trzecie miejsce to jest juz pudlo... A po trzecie nie ma szans juz na wyzsza pozycje, gdyz zostal tylko superoes, a ma 4 minuty z groszami straty, wiec to by musial byc jakis cud.
http://www.bielawadrift.pl BielawaDriftTEAM "...jedna pasja, jeden team"
Po 4te Banan nie bądź taki przemądrzały,
Po 5te , fakt przez dłuższy czas w live timingu widniał jako trzeci i miałem nadzieje że pozostanie trzeci.
po 6e pisząc "pudle" miałem na myśli dowiezienie trzeciego miejsca do końca 17 oesu.
No to Wielkie gratulacje dla Leszka dobra jazda, madra bez większych wpadek. A w meksyku to można furę zdemolować, i te warunki upał. Więc jak na debiut całkiem całkiem. Życzę dalszych sukcesów
Jak na debiut calkiem calkiem?? Dla mnie bomba!!! Przd Kuzajem dojechali kierowcy ,ktorzy maja w PCWRC duzo wieksze doswiadczenie.Nie spodziewalem sie tak dobrego wyniku.Gratulacje