Kuzaj w mistrzostwach produkcyjnych.

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez mototom » czwartek, 15 gru 2005, 00:58

Fajnie by było jakby Leszkowi ten plan wypalił. Ciężko powiedzieć jakie wyniki by były. Napewno zebrałby duzo doświadczeń z których jego wypozyczalnia by mocno skożystała. Niby w 98 jak jechał pare rajdów w RSMŚ, to w tej Nce dawał radę. Liczyli się wtedy Stohl, Climent i Trelles. Leszek nieźle z nimi walczył, ale niestety kończyło się to awariami lub dachami. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
mototom
A6

Postprzez Mroowa » czwartek, 15 gru 2005, 01:30

A tak ostatni przy wódeczce sobie rozmawialismy z kumplami i mówię że Arai po 6 eliminacjach zdobył Mistrza więc dlaczego on miałby niespróbować :] a Tu Ci proszę taka nowinka :D oby wsztstko wypaliło :]
Mroowa
S2000

Postprzez bullitt » czwartek, 15 gru 2005, 01:48

No, sprawa jest chyba powazna bo leszek w niedziele wieczorem bedzie trenowal w kotlinie klodzkiej jazde po ciemku na pelnej elektrowni wlasnie z mysla o pcwrc.
Mniej pisać, więcej czytać, a jeśli pisać, to tak, żeby inni czytali...
bullitt
N3

cze chopy!!

Postprzez gumowy » czwartek, 15 gru 2005, 08:50

te, no fajnie, że jest szanasa na zobaczenie Kuzaja na os- ach MŚ.
Chociaż skubańca nie lubię, (było dane mi go poznać w innych okolicznościach niż rajdy), starsznie zarozumiały...
, to przyłączam sie do głosów, że w jeździe se chop radzi!!
ale ani kulturą, ani umiejętnościami nie dorównuje śp. Januszowi Kuligowi!!!!- to był naprawdę mistrz!!!!
a tak z innej beczki, to jak obstawiacie pierwszą piatke MP na 2006r??
Szczerze, to ja Kuzaja jako nr 1 nie widzę, patrzcie, co zaczął wyprawiać Gabryś, Bembenki??
pozdro4all.
gumowy
N1

Postprzez Fryta » czwartek, 15 gru 2005, 10:56

Raczej wątpliwe aby w ogóle pojechał RSMP jeżeli zamierza startować w PC WRC...
Fryta
N3

Re: cze chopy!!

Postprzez Mroowa » czwartek, 15 gru 2005, 11:32

gumowy napisał(a):Szczerze, to ja Kuzaja jako nr 1 nie widzę, patrzcie, co zaczął wyprawiać Gabryś, Bembenki??
pozdro4all.

No Gabryś to tak szybki jest oby tylko sponsorów zdobył. A Kuzaj szczerze już nawet mogę się skłonić do tego żeby poświęcił MP i startował w PCWRC. No bo przecież zdaniem wszystkich w Polsce ma tylko farta (albo prawie wszystkich). Teraz się zacznie ... marudzenie że lepiej żeby to ktoś inny pojechał itp...
Mroowa
S2000

Postprzez WRCfan » czwartek, 15 gru 2005, 11:41

Z całym szacunkiem dla LK , ale uwierze dopiero jak zobacze go na starcie do 1OS pierwszego rajdu cyklu PWRC...nawet nie na rampie, a na OSie....

Co nie zmienia faktu że trzymam kciuki za powodzenie przedsięwzięcia
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez nielegala » czwartek, 15 gru 2005, 12:23

Życze Kuzajowi jak najlepiej w MS, oby tylko te zapowiedzi nie zakończyły się tak jak huczne zapowiedzi walki o ME w 2002, 2003, 2004 i 2005 roku czy chociażby słynne zapowiedzi walki o MP w 2003 prawie fabryczną subaryną :lol:
Ostatnio edytowano czwartek, 15 gru 2005, 13:06 przez nielegala, łącznie edytowano 1 raz
nielegala
N3

Postprzez qbus » czwartek, 15 gru 2005, 12:53

W zeszłym roku nie startowały... ciekaw jestem jak mają w tym roku nie startować skoro Monte jest pierwszą eliminacją PCWRC... eliminacja bez uczestników... dosyć ciekawe doświadczenie by to mogło być.

W planach są oba cykle... więc obrona tytułu MP przy takiej ilości km oesowych w sezonie nie powinna stanowić problemu... kurcze mam nadzieje że plan wypali... ale skoro poszło zgłoszenie itp... FIA może przywalić potem naprawde wysokie kary... łącznie z banem na międzynarodowe imprezy... Leeeeeszek !
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Mroowa » czwartek, 15 gru 2005, 12:59

Prawie fabryczną ? hehe dobre

Co do RSMP rajdy niekolidują i będzie Kuzaj bronił tytułu w Kraju. Dalej będzie śmigał ze Szczepaniakiem :]
Mroowa
S2000

Postprzez Kimi » czwartek, 15 gru 2005, 13:30

Wracając do mojej wypowiedzi w której powiedziałem
Licze na to że w RSMP się nie pojawi

Chodziło o to , że Polskie rajdy potrzebują młodego mistrza , który będzie odnosił sukcesy na arenie międzynarodowej . Kuziego czas juz mija , potrzebujemy kierowcy który ma do 25 lat , u którego widać potencjał i który swoimi dobrymi wynikami zachęci sponsorów i będzie jeździł w RMŚ . Jeśli Kuzi wystartuje w nadchodzącym sezonie to będzie dalej blokował młodych i jak już skończy kariere to będziemy mieli jedno wielkie G .
Życze mu jak najlepiej w RMŚ i fajnie by było jakby tam już jeździł do końca kariery , a w Polsce wystawił jakiegoś młodego chłopaka który ma naprawde talent , tylko że nie ma kasy . Faktem jest że jeśli wystartuje w następnym sezonie w Polsce to na 99% będzie mistrzem . Przydałby nam się rajdowy Kubica , chyba fajnie byłoby zobaczyć Polaka znowu w fabrycznym zespole :)
Kuzi udowodnił już że jest najlepszy w Polsce , powinien teraz dać innym spróbować .
Kimi
N3

Postprzez Mroowa » czwartek, 15 gru 2005, 13:42

ale pierd***lisz ma kasę to jeździ !!! Co ma szukać sponsora dla kogoś ? moze tak będzie po zakończeniu kariery, a jak narazie to każdy niech stara się o sponsorów. Nierozumiem tego jest aktywnym kierowcą a ma oddać najlepiej cały team komuś młodemu. Tylko dlatego że on już nic nieosiągnie??? Bez sensu to wszystko, niech jeździ ile da radę a pomagać talentom przyjdzie czas.

Czuję tutaj przejawy zazdrości, Kuzaj ma kaskę na starty ma Mistrza Polski i niepasi to ...
Mroowa
S2000

Postprzez bzyq » czwartek, 15 gru 2005, 14:25

Kimi napisał(a):Chodziło o to , że Polskie rajdy potrzebują młodego mistrza , który będzie odnosił sukcesy na arenie międzynarodowej . Kuziego czas juz mija , potrzebujemy kierowcy który ma do 25 lat , u którego widać potencjał i który swoimi dobrymi wynikami zachęci sponsorów i będzie jeździł w RMŚ .

O czym Ty czlowieku mowisz ?? Ty chyba nie rozumiesz o co chodzi. Za Leszkiem nie przepadam, ale co by nie mowic obecnie jest w Polsce najlepszy, a skoro tak jest, to co mowisz o mlodym mistrzu ?? Jak zaczna mu dorownywac to wtedy bedzie mistrz. A potencjal widac u wiekszosci mlodych kierowcow, a potencjal a doswiadczenie to dwie rozne sprawy. Mistrz, jak sama nazwa wskazuje jest to najlepsza osoba ( w tym wypadku najszybsza) wsrod innych. Proponuje Ci czlowieku zebys za kazdym razem piszac posta zastanowil sie nad sensem wlasnej odpowiedzi, oraz wzial pod uwage ze mozesz podniesc komus cisnienie swoimi postami, ktore nic do dyskusji nie wnosza.
Edek z krainy kredek ;p
bzyq
A6

Postprzez schwepes » czwartek, 15 gru 2005, 16:17

Kimi napisał(a):Wracając do mojej wypowiedzi w której powiedziałem
Chodziło o to , że Polskie rajdy potrzebują młodego mistrza , który będzie odnosił sukcesy na arenie międzynarodowej . Kuziego czas juz mija , potrzebujemy kierowcy który ma do 25 lat , u którego widać potencjał i który swoimi dobrymi wynikami zachęci sponsorów i będzie jeździł w RMŚ . Jeśli Kuzi wystartuje w nadchodzącym sezonie to będzie dalej blokował młodych i jak już skończy kariere to będziemy mieli jedno wielkie G .

kreowanie młodego mistrza ma polegać na tym że odsuwa się starego? skoro nikt nie potrafi sobie poradzić z Kuzajem, to nie ma w ogóle po co się pokazywać na arenie międzynarodowej.

poza tym program startów musi zadowolić sponsora - nie wiem jaka jest strategia marketingowa jego sponsorów, ale może zależy im na promocji na polskim rynku.
schwepes
A6

Postprzez Superleggera » czwartek, 15 gru 2005, 16:34

to ja tez napisze 8) Rozmawialem z Kuzim w poniedzialek, to mial wieczorem dostac telefon od Japonczyka, ktory jest przedstawicielem teamu, a we wtoreku Kuzi powiedzial ze jest przyjety do zespolu i bedzie jezdzil PCWRC :D i caly sezon RSMP :wink: 8) nie chcialem nic wczesniej mowic ale jak juz sie info ukazalo to mowie 8)
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata