Rallye De France: Tour De Corse

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez Jason » piątek, 21 paź 2005, 20:59

b_smietana napisał(a):Noo Citroieny wymiatają, i te w WRC i te w JWRC. Znakomicie zaprezentował się Toni ale Solberg jedzie poniżej moich oczekiwań i jeszcze na dodatek wyprzeda go Sarrazin :cry:

Ale Sarrazin w rajdzie jest za Solbergiem, a poza tym Solberg nie ma za wielkich szans na wygranie w rajdzie asfaltowym chyba, że spadnie deszcz. Kibice Solberga - módlmy się o deszcz :wink:
win or die
Jason
N2

Postprzez b_smietana » piątek, 21 paź 2005, 21:29

Jason napisał(a):
b_smietana napisał(a):Noo Citroieny wymiatają, i te w WRC i te w JWRC. Znakomicie zaprezentował się Toni ale Solberg jedzie poniżej moich oczekiwań i jeszcze na dodatek wyprzeda go Sarrazin :cry:

Ale Sarrazin w rajdzie jest za Solbergiem, a poza tym Solberg nie ma za wielkich szans na wygranie w rajdzie asfaltowym chyba, że spadnie deszcz. Kibice Solberga - módlmy się o deszcz :wink:

A sorrki, chwilowe zamroczenie i źle przeczytałem wyniki :P
b_smietana
N1

Postprzez mda » piątek, 21 paź 2005, 21:29

Jason napisał(a):...a poza tym Solberg nie ma za wielkich szans na wygranie w rajdzie asfaltowym chyba, że spadnie deszcz. Kibice Solberga - módlmy się o deszcz :wink:

wedlug mnie dobry kierowca powinien jeździc szybko i na mokrym i na suchyma asfalcie, jak i na pozostalych nawierzchniach...przykladem moze by Loeb ktory jest najszybszy na wszystkich nawierzchniach... 8)
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez adamlen » piątek, 21 paź 2005, 21:33

wedlug mnie dobry kierowca powinien jeździc szybko i na mokrym i na suchyma asfalcie, jak i na pozostalych nawierzchniach...przykladem moze by Loeb ktory jest najszybszy na wszystkich nawierzchniach...

To nie tylko sprawa kierowcy ale opon Pirelli które na suchym asfalcie są gorsze od Michelin a na mokrym przewaga jest na korzyść Pirelli.
"Nie wiedziałem co robić, więc jechałem szybko" - Robert Kubica po wygraniu pierwszego oesu Rajdu Monte Carlo 2014
adamlen
A6

Postprzez Superleggera » piątek, 21 paź 2005, 21:39

tak a nawet jak jest mokro to Loeb wygrywa :wink: hehe
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez b_smietana » piątek, 21 paź 2005, 21:47

Loeb to kierowca wszechstronny i bardzo utalentowany. Wręcz prawie kierowca idealny :D
b_smietana
N1

Postprzez Kruk » sobota, 22 paź 2005, 02:13

Jeśli nawet zdecydowałby się na ten desperacki krok, to drugi dzień rozpoczyna pod koniec drugiej dziesiątki. Chyba od 17 miejsca :? . Nie wiem co musiałby wyprawiać , aby zakończyć z przyzwoitym wynikiem :roll: .
Z drugiej dziesiątki i tak by się nieliczył , więc prosty wniosek , że go już nie zobaczymy.
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez Banan » sobota, 22 paź 2005, 11:15

Loeb w Meksyku jechal z 15 miejsca, a rajd zakonczyl na 4.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez *fly* » sobota, 22 paź 2005, 11:41

no i pierwszy dzisiejszy odcinek za nami! Leob znow wygrywa a Toni przechodzi Duvala! Solberg traci do Duvala tylko pare sekund! moze jemu tez sie uda! Sola 2 sekundy na oesie do sarrazina i brakuje mu druge tyle by go przejsc w generalsce!

Solberg ognia!!!!!!!

UPDATE
Duval spadl juz na piate! chyba jekies problemy z samochodem! albo opony nie te! Cos Soli w wynikach nie widze!

UPDATE 2
Sola juz sie w wynikach pojawil! ponad 5 minut straty i spadek na 14 pozycje w generalce! ciekawe co zwojowal!
*fly*
A5

Postprzez Wilu » sobota, 22 paź 2005, 12:33

Bengue idzie jak przecinak, podobnież jego kolega "Narciarz" w prywatnej evo 1 iście wykur ... sobie pomyka ...

Tomek Gardemeister oszalał, się z niego specjalista zrobił asfaltowy ...

ale, że cytryna się popsuła Duvalowi to już wogóle wszystko się odwróciło do góry nogami ... nie mniej po serwisie bankowo zobaczymy atak na podium w jego wykonaniu ... nie jest bez szans ... ale Tomka może już nie dogonić ...

Stefan pogania subaru, ale czy mogło byc inaczej ...

no i klęska mitsubishi ... coś mają w tych setupach pomaziane zdrowo, że sobie nie poradzili z ustawieniem na 2 dzień ...

i tak jeszcze dodam sobie listę rzyczeń na 2006:

numero uno w skodzie: Hirvonen
due: Kresta
curvowy specjalista: Alex bez dwóch dań ...

............................................................................
Plejadianie konkretni ... nadają się ...
lubią szurowac o kant rajstop ...
Leeeszek !
Wilu
N4

Postprzez b_smietana » sobota, 22 paź 2005, 16:37

Wolałbym, żeby to SOlberg wskoczył na drugie miejsce choć ma dość dużą stratę. No ale myślę, że nadrobi :wink:
b_smietana
N1

Postprzez KaMiLL WRC » sobota, 22 paź 2005, 16:48

Duval ma szanse awansowac na pudlo,ale chyba na najnizszy stopien poniewaz do Gardemaistera traci zbyt duzo...w dodatku Ford na asfalcie w mniejszym stopniu ustepuje Citroenowi niz Subaru,ale moge sie mylic :wink: A najwieksze rozczarowanie tego rajdu - Gigi Galli - myslalem,ze bedzie szybciej podrozowal po kretych asfaltowych trasach :?
KaMiLL WRC
A5

Postprzez Ohlins » sobota, 22 paź 2005, 17:24

KaMiLL WRC napisał(a): Gigi Galli - myslalem,ze bedzie szybciej podrozowal po kretych asfaltowych trasach :?

no ja myslałem że będzie słabiej jechał bo więcwej zakrętów ostrych w przypadku galliego = więcj boooooków
Ohlins
A6

Postprzez Fryta » sobota, 22 paź 2005, 18:17

Zgasił silnik... Szkoda :(
Fryta
N3

Postprzez b_smietana » niedziela, 23 paź 2005, 10:41

Loeb ma już półtora minuty przewagi nad Gardemeisterem a prawie dwie nad Solbergiem czyli Loeb już na luzie może jechać te ostatnie 3 OS-y. Solberg raczej nie nadrobi tych 26 sekund do Gardemeistera. Kresta pokazał się dobrze, prawdopodbnie dowiezie te piąte miejsce do mety. :wink:
b_smietana
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata