Moderator: SebaSTI
Mad Max napisał(a):sobota - Wydminy - punkt M3 z programu dla mediów - jedno z najpiękniejszych miejscówek na jakich w życiu byłem - tam dopiero droga i krajobraz wyglądają jak na Finlandii i tam sobie przypomniałem dlaczego kocham odcinki po szutrze idące po lesie- ekipa ISC na pewno pokaże kilka ujęć w Eurosporcie
Newmann napisał(a):Mad Max napisał(a):sobota - Wydminy - punkt M3 z programu dla mediów - jedno z najpiękniejszych miejscówek na jakich w życiu byłem - tam dopiero droga i krajobraz wyglądają jak na Finlandii i tam sobie przypomniałem dlaczego kocham odcinki po szutrze idące po lesie- ekipa ISC na pewno pokaże kilka ujęć w Eurosporcie
Mad Max chyba byliśmy w tym samym miejscu- ekipa 4 na rowerach z flagami
Miejsce było godne polecenia i atmosfrea była OK
żółtodziób napisał(a): Ja się nie dziwię ludziom, którym zadeptali pole, gdyby to było moje pole to bym wziął kosę i przegonił całe towarzystwo. Jest MOJE i jest ŚWIĘTE, winnym sytuacji jest ORGANIZATOR. Ci co widzą same plusy niech podadzą swoje adresy, ja wlezę im do domu i zrobię kupę na środku pokoju gościnnego i powiem ze to w imię miłości do rajdów, ciekawe czy będą zachwyceni... Takie rzeczy trzeba ustalać, to nie komuna, własność to rzecz święta, organizator dał rzopy i słusznie za to powinien beknąć.
Krecik napisał(a):Z tego co safeciarze mówili to po rajdzie właściciele mieni zniszczonych wystosowują pismo do jakiegoś organu (PZM?) i po wizji lokalnej dostają rekompensatę finansową w związku z tym nie jest chyba tak źle z tym wszystkim a te różnego rodzaju akcje mają na celu wyciągnięcie większej ilości pieniążków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości