Moderator: SebaSTI
PeKa napisał(a):"Takiego dostalem maila, jak by ktos pytal co robie w przyszlym roku to prosze : Dear Mister Kosciuszko,
Congratulations for your great success in the automobilsport and I wish you the best for the new season and for the Olympic Games.))))"
Źróło: https://www.facebook.com/MichalKosciuszko?fref=ts
dinn napisał(a):Szkoda by bylo, gdyby odwiesil kas na kolek.
mwieczor napisał(a):dinn napisał(a):Szkoda by bylo, gdyby odwiesil kas na kolek.
Jak to ? Przecież to spełnienie marzeń całego forum autoklub.pl - wreszcie "kopciuszko", ta miernota co jeździć nie umie, a tylko ma kasę, zajmuje miejsce talentom, woziwoda, cienias najgorszy - nie będzie Wam psuł radości z oglądania rajdów ....
Oczekiwałem raczej wybuchów radości hejterów ....
mwieczor napisał(a):dinn napisał(a):Szkoda by bylo, gdyby odwiesil kas na kolek.
Jak to ? Przecież to spełnienie marzeń całego forum autoklub.pl - wreszcie "kopciuszko", ta miernota co jeździć nie umie, a tylko ma kasę, zajmuje miejsce talentom, woziwoda, cienias najgorszy - nie będzie Wam psuł radości z oglądania rajdów ....
Oczekiwałem raczej wybuchów radości hejterów ....
Witcher1990 napisał(a):Gość od lat startuje za granicą, walczy w JWRC, PWRC, SWRC w tym sezonie wyjeżdża z tekstem że może i chce być mistrzem świata, a Ty chcesz zobaczyć czy jest konkurencyjny jak wygra nic nie znaczący tytuł mistrza PolskiMnie byłoby wstyd na miejscu MK i Twoim...
Witcher1990 napisał(a):Gość od lat startuje za granicą, walczy w JWRC, PWRC, SWRC w tym sezonie wyjeżdża z tekstem że może i chce być mistrzem świata, a Ty chcesz zobaczyć czy jest konkurencyjny jak wygra nic nie znaczący tytuł mistrza PolskiMnie byłoby wstyd na miejscu MK i Twoim...
Pytanie: Czy wciąż marzy Pan o tytule mistrza świata?
MK: Tak. Chcę być mistrzem świata! I wiem, że mogę nim być!
Jarek55511 napisał(a):Żadnych tytułów bo w S-,J-,P-WRC niema tytułów v-ce mistrza.
Jarek55511 napisał(a):Oficjalnie fia nie nadaje tytułów v-ce mistrza w klasach.
A co do Michała to raczej nie będzie startów w WRC,ponieważ Szczepaniak wsiada do Kubicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości