Moderator: SebaSTI
filantrop napisał(a):żółtodziób ty weź już nie kłap tym dziobem i wypier.. ze swoimi prywatkami.
martin.h napisał(a):Wchodzisz poczytać coś ciekawego o rajdach, a tutaj taka debata. Panowie obaj jesteście bardzo oczytani, tylko gdyby nie ta słoma w butach
dinn napisał(a):Ojojoj. Za takie coś to już bym miał PW o "syfie", nie dość że OT to jeszcze w 3 następujących po sobie postach
viper napisał(a):dinn napisał(a):Ojojoj. Za takie coś to już bym miał PW o "syfie", nie dość że OT to jeszcze w 3 następujących po sobie postach
Gościu ty to masz problem
żółtodziób napisał(a):Dobra viper, wiesz że Cie lubię, ale właśnie już za to ode mnie oberwał. Nie dość, że i tak nie zajarzył w czym rzecz i zaczął fikać to jeszcze ujawnili się kolesie, którzy od dawna czekali na pretekst, żeby się na mnie trochę wyładować i zrobił się syf. Na razie proponuję do tego nie wracać, kontynuować wątek, zobaczymy czy tego typu zagrania będą się powtarzać. Jeśli bierząca sprawa będzie wymagała jakiejś interwencji to i owszem, namawiam do nie pozostawania obojętnym na wszelkie próby podporządkowania sobie forumowiczów przez jakiegoś frustrata, ale starych spraw proponuje nie roztrząsać.
żółtodziób napisał(a):viper napisał(a):dinn napisał(a):Ojojoj. Za takie coś to już bym miał PW o "syfie", nie dość że OT to jeszcze w 3 następujących po sobie postach
Gościu ty to masz problem
ale właśnie już za to ode mnie oberwał.
viper napisał(a):żółtodziób napisał(a):Dobra viper, wiesz że Cie lubię, ale właśnie już za to ode mnie oberwał. Nie dość, że i tak nie zajarzył w czym rzecz i zaczął fikać to jeszcze ujawnili się kolesie, którzy od dawna czekali na pretekst, żeby się na mnie trochę wyładować i zrobił się syf. Na razie proponuję do tego nie wracać, kontynuować wątek, zobaczymy czy tego typu zagrania będą się powtarzać. Jeśli bierząca sprawa będzie wymagała jakiejś interwencji to i owszem, namawiam do nie pozostawania obojętnym na wszelkie próby podporządkowania sobie forumowiczów przez jakiegoś frustrata, ale starych spraw proponuje nie roztrząsać.
Masz racje trochę od tego wpisu uplynela, a ja byłem w Warszawie, wiec miałem problem z internetem, ale oczywisciscie zgdzam sie z tobą, ze to trochę odgrzany kotlet
.
Co do kolesi to sie nie przejmuj zdecydowana większość to teoretycy nie mający często pojęcia o tym jak jest w realu. Przykładem tylko na to jest ostatnia moja wymiana , ze kosciszko tak łatwo nie zrezygnuje z barborki i okazało sie ze facet nagle sie pojawił tyle ze w innej roli. Tak wiec nie przejmuj sie.
dinn napisał(a):Viper - Nie ma problemu. Stwierdzam tylko fakty. Bywaly takowe sytuacje.
Mad Max napisał(a):W poprzednich postach twierdziłem że brak MK na BW jest spowodowany rozstaniem z Lotosem a nie problemem z plecami jednak po dyskusji w czasie Barbórki nasunęło mi się kilka nowych przemyśleń i śmiem twierdzić że jednak Lotos może zostać z Michałem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości