Moderator: SebaSTI
ToKu napisał(a):Z filmików wynika, że lepszy od hopy na Gołdapi był zakręt przed hopą. Na hopie skakali, ale bez szału.
Witcher1990 napisał(a):Ale najbardziej wkurwiają mnie tzw. cwaniaki i mam nadzieję, że teraz kilku to czyta.
A na wejściu dostaje się wspaniałego kopniaka: panienki skanują ludziom bilety bez zwracania uwagi na to, co trzymają w ręce. 10metrów dalej od ochrony dowiadują się że z piwem nie wolno i w ogóle z niczym nie wolno. rewizja plecaka, mój spray na komary oraz butelka z sokiem lecą do kosza.
ToKu napisał(a): nie chciał zapalić po tankowaniu w Rucianym.
Gąsior napisał(a):Liczba kibiców - chyba się tu przeliczono. Na moje oko w 2009 było znacznie więcej ludzi, co było pozytywne pod względem dojazdówek i miejsc na odcinkach, ale nie sprzyja to napewno rozwojowi naszego ukochanego sportu. Masa Czechów, trochę Niemców, sporo lokalsów - ale uważam, że kibiców z krwi i kości było stosunkowo mało jak na 5-letnią posuchę. Na pewno wpływ miało na to późne opublikowanie tras, harmonogramu, cen biletów itd.
jarexcc napisał(a):Gąsior napisał(a):Liczba kibiców - chyba się tu przeliczono. Na moje oko w 2009 było znacznie więcej ludzi, co było pozytywne pod względem dojazdówek i miejsc na odcinkach, ale nie sprzyja to napewno rozwojowi naszego ukochanego sportu. Masa Czechów, trochę Niemców, sporo lokalsów - ale uważam, że kibiców z krwi i kości było stosunkowo mało jak na 5-letnią posuchę. Na pewno wpływ miało na to późne opublikowanie tras, harmonogramu, cen biletów itd.
pewnie masz rację, termin rajdu w stosunku do 2009r jest inny, wiadomo teraz wydaje się idealny nie ma co narzekać, jednak wtedy byl to początek czerwca, więc nie początek wakacji, część ludzi wyjeżdżała w piątki na swoje wymarzone chwile odpoczynku, po za tym koniec roku szkolnego
maestro napisał(a):Co jak co ale mnie też wkur.... ludzie na kładach i krosach. Powinni takich gości łapać i zakazać jeździć bo oni czuli się jakby jechali po niczyim. Może za rok termin będzie pod koniec lipca to by było już po żniwach. Na Hopie Chmielewo to nawet ludzie ogolili ładnie drzewa z gałęzi bo im widoki zasłaniały ale wielu jak mówiło to by chętnie wycieli wszystkie te drzewka.
Niech sobie tymi krosami i kładami jeżdżą po drogach, a nie po polach i wzdłuż OS bo to jest cwaniactwo i niszczenie plonów.
Nie ma co mamy za sobą atuty na kolejne edycje : Robert Kubica , kibice, VW mocno promuje się w Polsce może dlatego, że sąsiad i buduje kolejną montownie w Polsce VW. Przydałby się jakiś sponsor jeszcze globalniejszy może RedBull czy ktoś inny nie kolidujący z Lotosem oraz jakaś PL TV mogła by wziąć cały rajd do pokazania przynajmniej weekendowy.
maestro napisał(a):Co jak co ale mnie też wkur.... ludzie na kładach i krosach. Powinni takich gości łapać i zakazać jeździć bo oni czuli się jakby jechali po niczyim. Może za rok termin będzie pod koniec lipca to by było już po żniwach. Na Hopie Chmielewo to nawet ludzie ogolili ładnie drzewa z gałęzi bo im widoki zasłaniały ale wielu jak mówiło to by chętnie wycieli wszystkie te drzewka.
Niech sobie tymi krosami i kładami jeżdżą po drogach, a nie po polach i wzdłuż OS bo to jest cwaniactwo i niszczenie plonów.
Nie ma co mamy za sobą atuty na kolejne edycje : Robert Kubica , kibice, VW mocno promuje się w Polsce może dlatego, że sąsiad i buduje kolejną montownie w Polsce VW. Przydałby się jakiś sponsor jeszcze globalniejszy może RedBull czy ktoś inny nie kolidujący z Lotosem oraz jakaś PL TV mogła by wziąć cały rajd do pokazania przynajmniej weekendowy.
maestro napisał(a):Bo to nie byli kibice tylko piknikiNawet jeden gość przyjechał cabrio postawił pod os a kurz walił w tamtą stronę chciałbym zobaczyć jego minę po przejechaniu wszystkich hehe. Ja jeszcze przypomnę taką sytuację na OS Chmielewo lecą 2 karetki to ludzie mówią koniec OS bo muszą sprawdzić czy da się przejechać trasą to lud się rozszedł, potem organizator mówił, że był wypadek i dlatego poszły karetki.
rutino78 napisał(a):dziś w pracy ktoś mnie oświecił że to ustawa o imprezach masowych jest taka durna i stąd wyrzucanie butelek przed wejściem.
Także to nie organizatora wina.
Organizator miał o tym jedynie wspomnieć w materiałach rajdowych no i przede wszystkim jakąś tablicą przed wejściem.
Thomas napisał(a):no nie wiem, czy kibice byli tacy lepsi...no bo jak pryszczaty gó...arz, z piwem w ręku, zwraca się do ok. 60 letniego safeciarza "zamknij ryj siwy" (pozdrawiamy Pana, który pilnował również w zeszłym roku ), to nic tylko przywalić kilka razy pałą po głowie.
Witcher1990 napisał(a):Ale najbardziej wkurwiają mnie tzw. cwaniaki i mam nadzieję, że teraz kilku to czyta. Sam mieszkam na wsi więc coś tam wiem o życiu tam. Natomiast cała ta hołota na quadach, crossach i innych wynalazkach nie szanuje ludzkiej pracy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości