Moderator: SebaSTI
Cendra napisał(a):Zajcev napisał(a):ehh te team orders... jeszcze niech Rautenbacha zatrzymaja przed meta to juz bedzie punkcik...
strata (+12:56.5) jest chyba trochę za duża na zatrzymanie
rallyfan2 napisał(a):Mi to nie wyglądało na bład Latvali a awarie samochodu. Co do rajdu WRC to jest to. Niestety przez mądrość mojego kolegi zobaczyłem wczoraj tylko jeden odcinek i strefe serwisową i do domu. Ale powiem że warto było zrobić 1300 km zeby zobaczyc najlepszych w akcji. WRC w wykonaniu czołowki to niebo i ziemia w porównaniu krajowych rajdów. Mazury zdominowane przez południe Polski, czułem się jak na ślasku prawie same auta z tablicami zaczynającymi sie na S , troche mniej małopolski, ale południe rządziJedynie co moge powiedziec to nie spotkałem się z dawno z takim buractwem kibiców ( przyjezdnych )na odcinku na którym byłem (Danowo). Chodzenie po trasie po przejechaniu czołówki, ustawianie się w miejscach naprawde niebezpiecznych po przejezdzie aut bezpieczensta i helikoptera i zero reakcji na uwagi safety i kibiców(pasowało by pałować), i piwa w rękach. Masakra.Co mnie najbardziej poruszyło to jakis wysoko postawiony osioł z grupka ludzi z grupą osób w pomaranczowej kamizelce, spacerujący przed samym startem czołowki.Rozumiem ze wysoko postawiony ale kamizelka go nie uratuje przed jadącym autem, a reagowanie głupimi usmieszkami na uwagi Safety.Miałem aparat w plecaku, wiec mam tylko foto z tyłu(może ktoś go zidentyfikuje). Nie wiem dlaczego dla niektórych jest poniżeniem przejscie bokiem koło trasy. Aha parking na Danowie nie był parkingiem a łąką, płacenie za takie coś powinno być karalne
GrzesiekF napisał(a):Czyli Hołek szóstyŚwietnie
Jedna tylko uwaga: niech Holo nie opowiada, że jako pierwszy Polak zdobył punkty w Mistrzostwach Świata, bo to nie prawda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości