Moderator: SebaSTI
rafalze-ce napisał(a):Jezdzi za swoje więc niech się chłop bawi.
Voo napisał(a):Może to małostkowe, może mało kibicowskie, nie chcę też wywołać żadnej gównoburzy ale jakoś trudno mi wykrzesać w sobie zainteresowanie jego poczynaniami.
Voo napisał(a):Może to małostkowe, może mało kibicowskie, nie chcę też wywołać żadnej gównoburzy ale jakoś trudno mi wykrzesać w sobie zainteresowanie jego poczynaniami. Tzn życzę mu jak najlepiej ale info, že już nie jedzie nie wywołuje u mnie żadnej reakcji.
rafalze-ce napisał(a):Dokładnie , jakby był prawdziwym fighterem to jechał by wszystkie rundy a nie tylko te w których idzie coś łatwo ugrać.
Jezdzi za swoje więc niech się chłop bawi.
rafalze-ce napisał(a):Jezdzi za swoje więc niech się chłop bawi.
rafalze-ce napisał(a):Kolego Viper nie lubię wchodzić w dyskusje które prowadzisz ale przeczytaj Mój post raz jeszcze a póżniej odpisz na niego ale w języku który można zrozumieć. Bo ni w ząb nie rozumiem o co Ci chodzi.
Taurus napisał(a):viper chce ci powiedzieć że ptaku wybrał meksyk bo go na to stać i kmini jak zdobyć więcej punktów żeby być może lepiej wypaść na koniec sezonu przed sponsorami. a tu cebula się sypie gęsto. taki substytut słomy. pozostałe rundy faktycznie to bedzie spacerek. na podium na wstecznym.
https://www.facebook.com/BIRDMANOfficia ... =3&theater
olen przelewa ale i tak trzeba dolać do pełna z włąsnej stacji żeby to miało sens...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości