Jak tak już wszyscy podsumowują to ja też się dołącze:
Sainz- 25 wygrany rajd w karierze...mała rocznica. Poza tym pokazał, że trzeba jechać z głową w takich rajdach jak "Turcja". No to już nie ma lidera zespołu w Team'ie Citroen'a. Gratulacje "King Carlos"
Burns- Kolejny (po Szwecji) dobry występ "Rudego Rycha"...ciekawe czy znowu będzie narzekał jak po Swedish Rally, że samochód miał źle ustawiony i nie mógłjechac na 100%. Mimo wszystko...RESPECT
Duval- Czyżby obudził się ten jego talent...zobaczymy w nastepnych radach. Miejsce na pudle jak najbardziej zasłużone.
McRae- Kolejne punkty na koncie...chyba myśli poważnie o mistrzostwie i tym bardziej się ciesze, że nareszcie dojeżdża do mety. Xsara WRC mu leży.
Panizzi- Świetny występ, chyba sam się nie spodziewał, że tak pojedzie...-no i widzisz Corrado coś narobił
Martin- Dobrze, że jakieś punkty ale spodziewałem się lepszego wyniku. Myślę, że się jeszcze rozkręci.
Gardemeister- No i znowu Skoda punktuje

Jakaś wzwyżka formy u Toni'ego, a Didier Auriol...
Makinen- Chyba jeden z większych pechowców tego rajdu...żeby nie awarie to 2,3 pozycje wyżej...ale brawo za determinację
Nagroda, którą wręczył Nicki Grist powinna trafić w ręce "Superseb'a"...już dawno nie było takich klopsów.