DonCorrado napisał(a):Tak HENRI ale mi chodziło o to, że moze sie tak zdarzyć ze SEB pojedzie wszystko, Jarri ciut wolniej i na 80km na prawdę można odzyskac - stracic wiele, a jest jeszcze Power Stage gdzie nie raz głowa gotowała się Jarremu, przykro mi to pisac choc zycze Jarriemu jak najlepiej, licze ze wygra, bo w tej chwili tylko On moze w jakikolwiek sposob podgryzać Seba.
I ja to tak zrozumiałem. Niemniej jednak gdyby miał możliwość kontrolować międzyczasy Francuza, to dużą sztuką byłoby roztrwonić taką przewagę, musiałby tracić 1s/km, nie licząc PS oczywiście.
Mimo, że bardzo bym chciał, żeby ktoś podgryzał Ogiera (w równej walce), to w tym konkretnym rajdzie nie kibicuję Latvali...
Matthias Schmidt napisał(a):JML byl perfekcyjny przez dwa dni, wykorzystal idealnie swoja pozycje startowa, wiec jednak licze ze dowiezie zwyciestwo bo po prostu na nie zasluzyl.
Biorąc pod uwagę fakt, że Ogier otwierał stawkę, a Latvala jechał bodajże ósmy, to uważam że Seb był o niebo bardziej perfekcyjny, żeby nie powiedzieć że z innej planety, więc mam nadzieję, że na tych 80km+PS udowodni coś zgoła innego (kto tu zasłużył na zwyciestwo)