Gąsior napisał(a):Najpierw Mini, później przedwczesny start. Trzeba zmienić doradców.
moge sie założyć, ze w przypadku jego niewystartowania w polskim, napisalbys ze stchórzył , ech dogódź tu wszystkim
Moderator: SebaSTI
Gąsior napisał(a):Najpierw Mini, później przedwczesny start. Trzeba zmienić doradców.
jacko napisał(a):Gąsior napisał(a):Najpierw Mini, później przedwczesny start. Trzeba zmienić doradców.
moge sie założyć, ze w przypadku jego niewystartowania w polskim, napisalbys ze stchórzył , ech dogódź tu wszystkim
Gąsior napisał(a):Nie był to raczej start decydujący o dalszym rozwoju kariery (jak Australia dla Meek'a) a raczej chęć pokazania się na własnym podwórku.
wanderer napisał(a):rallyfun napisał(a):Nie trafione porównanie chocby przez liczbe dzwonów w Fordzie.
Wygląda na to, że o czymś nie wiesz, bo w DS3 też miał problemy. Ale to już nie będę tracił czas na szczegóły, sam sobie sprawdź, bo zaczyna się robić dyskusja nie ten temat.
rallyfun napisał(a):Ja mam argument nie do podwazania, skoro jak twierdzisz auta sa takie same to dlaczego zaden prywaciarz nie wygral rajdu od 10 lat? Byly rajdy kiedy na mecie nie bylo Loeba czy Ogiera.
Jarek55511 napisał(a):A pamiętacie Loeba w nie fabrycznej Xsarze? Zdobył tytuł. Wiem to jest Arcy Mistrz i za Kronosem stała fabryka....
żółtodziób napisał(a):Xsara była niefabryczna czy pół-fabryczna tylko teoretycznie. Nie było czegoś takiego jak jest zawsze w przypadku zespołu niefabrycznego, że tuner kupił auto i dostał nie to czym dysponowała fabryka tylko powiedzmy specyfikację wstecz i do tego jeszcze jakoś uproszczoną. To był maksymalny wypas jaki istniał, Kronos był tylko po to, zeby przykręcać śrubki i wozić to auto tam gdzie rozgrywany był rajd. Krótko mówiąc miał się zająć wszystkim tym czym się chwilowo nie chciał zajmować Citroen, bo akurat mieli co robić przy C4. Samochód był w najlepszej możliwej specyfikacji, jedyne co mu "dolegało", to że nie było to auto striste przygotowane na sezon 2006, tylk odgrzany kotlet z poprzednich lat. Ale był to kotlet zdecydowanie jeszcze nadajacy sie do jedzenia, a konkurencja została zdecydowanie w tyle i takie auto okazało się wystarczające. Subaru - gleba, Peugeot - tak samo wycofany, jedyny zespół który wystawił nowe auto to był Ford, ale trzeba mieć na uwadze, ze startowli z niższego poziomu - poprzednia ich fura była już mocno stara, niby jakoś tam rozwijana, ale nie dawała rady. Ford modelem 06 wracał do gry, a nie tworzył nową jakość i dlatego Loeb nie potrzebował nowej specyfkacji wozu, zeby wygrać mistrzostwa. Gdyby jednak była to naprawdę niefabryczna wersja, taką jaką mieli kierowcy OMV WRTto byśmy teraz mówili o 8 tytułach Loeba.
Jarek55511 napisał(a):(...)
A Michał raczej wróci do RSMP albo ERC.
Michał Kościuszko:"Niestety do końca sezonu nie wsiądę do rajdówki… Kontuzja z Niemiec jest poważniejsza w skutkach. Jestem wściekły na tą sytuację ale muszę myśleć długofalowo.
Teraz czeka mnie intensywna rehabilitacja, żebym był w 100 % gotowy do ścigania na przełomie roku...."
Mad Max napisał(a):Jarek55511 napisał(a):A pamiętacie Loeba w nie fabrycznej Xsarze? Zdobył tytuł. Wiem to jest Arcy Mistrz i za Kronosem stała fabryka....
Chciałeś napisać w półfabrycznej Xsarze - zespół był bardzo mocno wspierany przez fabryke
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości