Moderator: SebaSTI
- Nie ma się co podniecać. Przed nami dużo pracy -
Dani napisał(a):btw. to już jest chyba definitywnie ostatni sezon Meeke w Cytrynie.
Mariusz napisał(a):Dani napisał(a):btw. to już jest chyba definitywnie ostatni sezon Meeke w Cytrynie.
A co ma Tanak powiedzieć? Wszystkich nie mogą wymienić, bo nie ma aż tylu szybkich kierowców...
Szkoda mi Meeke, tak chciał dobrze pojechać, a tu znowu coś nie poszło. On jest tak jak Kubica, prędzej wygrają rajd niż ukończą wszystkie w sezonie bez przygód.
Dani napisał(a):Mariusz napisał(a):Dani napisał(a):btw. to już jest chyba definitywnie ostatni sezon Meeke w Cytrynie.
A co ma Tanak powiedzieć? Wszystkich nie mogą wymienić, bo nie ma aż tylu szybkich kierowców...
Szkoda mi Meeke, tak chciał dobrze pojechać, a tu znowu coś nie poszło. On jest tak jak Kubica, prędzej wygrają rajd niż ukończą wszystkie w sezonie bez przygód.
Tanak dostał tak naprawdę dopiero pierwszą szansę, więc może zostanie. Ja jakoś nie wierzę w fenomenalne odrodzenie Meeke w drugiej połowie sezonu.
Sebkub napisał(a):Bez różnicy.
TomMaz napisał(a):Tanak dostał tak naprawdę dopiero pierwszą szansę, więc może zostanie. Ja jakoś nie wierzę w fenomenalne odrodzenie Meeke w drugiej połowie sezonu.
Sebkub napisał(a):Dlaczego, viper?
Za splitem/na splicie... brzmi tak samo, sens zachowany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości