Zajcev napisał(a):sorry ze pytam o to, ale juz sie pogubilem:)
to kiedy jest odcinek testowy? w czwartek czy w srode? i w jakich godzinach?
Dzisiaj był.
Moderator: SebaSTI
Kruk napisał(a):Zapoznanie było w środe , testowy jest w czwartek od 15 do 20
Ja mam inne pytanie - gdzie ma być BK 1 i kiedy dokładnie ?
Mociag napisał(a):Kruk napisał(a):Zapoznanie było w środe , testowy jest w czwartek od 15 do 20
Ja mam inne pytanie - gdzie ma być BK 1 i kiedy dokładnie ?
Dobra nie wprowadzajmy innych w błąd, choć było to już 100 razy to testowy jest w: CZWARTEK 8.00-14.00
Stig napisał(a):Czy ktoś z Was przejeżdzał OS Grabówka? Mam nieodparte wrażenie, że trasa przedstawiona na stronie rajdu (także w przewodników dla mediów) nie pokrywa się z zeszłoroczną trasą i tą przedstawią w wirtualnym przewodniku. Chodzi mi o kluczowy fragment "Finlandii" od 3. punktu łączności do skrzyżowania na mniej więcej 800m przed wiaduktem.
Już w zeszłym roku były takie jaja, że trasa faktyczna nie pokrywała się z tą przedstawioną przez organizatora
Mociag napisał(a):Zajcev looknij tu na strone 5 http://www.rajdpolski.pl/files/reguzpl.pdf
Znalazłem: BK jutro 15-21 w parku rajdowym
Kruk napisał(a):Mociag napisał(a):Zajcev looknij tu na strone 5 http://www.rajdpolski.pl/files/reguzpl.pdf
Zobacz sobie stronę 29
machoony napisał(a):Stig napisał(a):Czy ktoś z Was przejeżdzał OS Grabówka? Mam nieodparte wrażenie, że trasa przedstawiona na stronie rajdu (także w przewodników dla mediów) nie pokrywa się z zeszłoroczną trasą i tą przedstawią w wirtualnym przewodniku. Chodzi mi o kluczowy fragment "Finlandii" od 3. punktu łączności do skrzyżowania na mniej więcej 800m przed wiaduktem.
Już w zeszłym roku były takie jaja, że trasa faktyczna nie pokrywała się z tą przedstawioną przez organizatora
jechalismy dzisiaj kilka oesow. m.in. grabowke. super oes. trasa pokrywa sie z mapa z mediabook oraz z ta z gazety motor (tylko taka mielismy).
miejsca do ogladania godne polecenia to kazdy metr od 8 kilometra do 11 km.
na poczatku tego oesu w miejscowoci grabowka przy samym oesie gospodarz zrobil pole namiotowe.
przejechalismy tez inne oesy. wydminy - brak miejsca do zaparkowania samochody przy oesie, generalnie brak miejsca na rozbicie namiotu. a w lesie prawdziwa finlandia.
oes paprotki. MEGA szybki. bardzo zroznicowany, bardzo grzaski piasek, wkurzajaca kostka, szeroka twarda finlandia itd.....
oes tros. nie bylciekawy, waski, dziurawy brak miejsca na rozbicie namiotu.
jutro przejedziemy reszte oesow
pogoda na razie super. slonce swiecilo, zero deszczu
aha. na mojej stronie www.rajdy.big4.pl jest film z zeszlego roku. kilka miejscowek pojawia sie w tym roku, jutro postaram sie opisac ktore sa gdzie.
Zajcev napisał(a):Kruk napisał(a):Mociag napisał(a):Zajcev looknij tu na strone 5 http://www.rajdpolski.pl/files/reguzpl.pdf
Zobacz sobie stronę 29
ale na stronie 29 mamy terminarz zapoznania z trasa;) i z tego co rozumiem to w srode jest zapoznanie z odcinkiem testowym
machoony napisał(a):Stig napisał(a):Czy ktoś z Was przejeżdzał OS Grabówka? Mam nieodparte wrażenie, że trasa przedstawiona na stronie rajdu (także w przewodników dla mediów) nie pokrywa się z zeszłoroczną trasą i tą przedstawią w wirtualnym przewodniku. Chodzi mi o kluczowy fragment "Finlandii" od 3. punktu łączności do skrzyżowania na mniej więcej 800m przed wiaduktem.
jechalismy dzisiaj kilka oesow. m.in. grabowke. super oes. trasa pokrywa sie z mapa z mediabook oraz z ta z gazety motor (tylko taka mielismy).
miejsca do ogladania godne polecenia to kazdy metr od 8 kilometra do 11 km.
na poczatku tego oesu w miejscowoci grabowka przy samym oesie gospodarz zrobil pole namiotowe.
przejechalismy tez inne oesy. wydminy - brak miejsca do zaparkowania samochody przy oesie, generalnie brak miejsca na rozbicie namiotu. a w lesie prawdziwa finlandia.
oes paprotki. MEGA szybki. bardzo zroznicowany, bardzo grzaski piasek, wkurzajaca kostka, szeroka twarda finlandia itd.....
oes tros. nie bylciekawy, waski, dziurawy brak miejsca na rozbicie namiotu.
jutro przejedziemy reszte oesow
pogoda na razie super. slonce swiecilo, zero deszczu
aha. na mojej stronie www.rajdy.big4.pl jest film z zeszlego roku. kilka miejscowek pojawia sie w tym roku, jutro postaram sie opisac ktore sa gdzie.
corados napisał(a):Ma ktoś info dlaczego Radek Typa jedzie C2R2?, a zgłoszenie wysłał w Swifcie S-1600
Kruk napisał(a):Zajcev napisał(a):Kruk napisał(a):Mociag napisał(a):Zajcev looknij tu na strone 5 http://www.rajdpolski.pl/files/reguzpl.pdf
Zobacz sobie stronę 29
ale na stronie 29 mamy terminarz zapoznania z trasa;) i z tego co rozumiem to w srode jest zapoznanie z odcinkiem testowym
Może to mój błąd , ale nie wiedziałem że jest zapoznanie z odcinkiem testowym. Brzmi jak absurd.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości