Moderator: SebaSTI
Newmann napisał(a):Był ktoś na Kruklankach na miejscówce "rzeźnik lekkim slajdem"? Przechodziłem obok niej, było około 20 osób, ale się nie zdecydowałem zostać. Jakie wrażenia? Może jeszcze tam zawitam w niedzielę.
TomMaz napisał(a): Moim zdaniem prawda jest tak że pod względem tempa w Polsce do RK podejście nie ma nikt. Osiągnięcie mety tym tempem to zupełnie co innego...
rafalze-ce napisał(a):Viper Hołowczyc już swoje pojezdzil toz chlop ma 50 na karku , reszta stawki mowi mu tato. Jedzie ylko dla wlasnej przyjemnosci i w "swoim" rajdzie .Osobiscie zycze mu nie wysokiego miejsca ale frajdy z jazdy , sam powiedzial " Stawka jest niesamowita, chłopcy lecą. Ja nie pamiętam, kiedy tak szybko jeździliśmy"
mateusz_s napisał(a):Newmann napisał(a):Był ktoś na Kruklankach na miejscówce "rzeźnik lekkim slajdem"? Przechodziłem obok niej, było około 20 osób, ale się nie zdecydowałem zostać. Jakie wrażenia? Może jeszcze tam zawitam w niedzielę.
Ja byłem tamByło naprawdę super i przede wszystkim mega szybko z wielkimi bokami. Moim zdaniem lepiej iść 20 metrów dalej bo wtedy widzi się jak samochód pięknie bokiem idzie a następnie musi skręcić i widać kolejny bok
A na koniec dostajesz prysznic szutru
Bardzo fajna miejscówka.
A co do tych punktów kibica. Ja osobiście nie mam biletu bo miejscowy jestem i wiem jak oni te bilety sprawdzają. Jak zaszedłem na ten punkt widokowy nikt nie sprawdzał nikomu czy ma rally pass.
Wiecie czemu tylko raz helikopter leciał nad fragmentem oesu Kruklanki a potem już go nie było ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości