Ogier kontratakuje
Moderator: SebaSTI
Zepter napisał(a):Loeb przypuścił mały kontratak
bimber napisał(a):a ja się przyznam, że jak widziałem początek startów Neuvilla, to myślałem " kolejny z kasą, który się wozi bo ma kase" a tu popatrzmy co chlopak wyczynia. w życiu bym nie powiedział że będzie jeździł w czubie wrc
Booogi napisał(a):bimber napisał(a):a ja się przyznam, że jak widziałem początek startów Neuvilla, to myślałem " kolejny z kasą, który się wozi bo ma kase" a tu popatrzmy co chlopak wyczynia. w życiu bym nie powiedział że będzie jeździł w czubie wrc
Neuville się nigdy nie woził, coś mylne wrażenie miałeś. Zobacz sobie jego onboard z Golden Stage z Rajdu Cypru 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=M3dj13W7dSk
Pemo napisał(a):Pamiętam to, szedł jak dziki![]()
Myślę, że jak na razie to tylko on może zagrozić Ogierowi w dominacji, w następnych latach.
bimber napisał(a):a ja się przyznam, że jak widziałem początek startów Neuvilla, to myślałem " kolejny z kasą, który się wozi bo ma kase" a tu popatrzmy co chlopak wyczynia. w życiu bym nie powiedział że będzie jeździł w czubie wrc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości