Uddeholm Swedish Rally

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez Booogi » piątek, 3 lut 2006, 23:30

Gość napisał(a):
adamlen napisał(a):A co do domniemanego blokującego. Na imię ma Dick. Takie imię nie może chyba wiązać się z normalnym dzieciństwem :lol: . Pewnie odgrywa się teraz za doznane wtedy krzywdy :D .

Dobrze, że nie nazywa się Chuck, bo wtedy Sołek miałby kłopoty:) a swoją drogą skoro jechali tak za tym Dickiem(względnie Chuckiem) 20km to napewno ktoś jeszcze ich doszedł
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez Forever » piątek, 3 lut 2006, 23:35

Saruto napisał(a):
Basket napisał(a):A mi nie.Pamiętasz rok 2003 :?: Po trzech pierwszych rajdach Solberg miał zaledwie trzy punkty na koncie a Impreza też nie była wtedy wzorem niezawodności :P Mimo to został wtedy mistrzem świata.Nie przesądzał bym niczego po 2 rajdach :wink:

Tylko że wtedy nie jeździł Loeb :D myśle że walka rozegra się pomiędzy Marcus'em a Sebą :)

Jesli mnie pamiec nie myli to jezdzil i to calkiem dobrze, bo byl zdaje sie wicemistrzem w 2003...

ps. Mam nadzieje, ze Chuck woli Gronholma od Loeba...
Forever

Postprzez KaMiLL WRC » piątek, 3 lut 2006, 23:50

Forever napisał(a):
Saruto napisał(a):
Basket napisał(a):A mi nie.Pamiętasz rok 2003 :?: Po trzech pierwszych rajdach Solberg miał zaledwie trzy punkty na koncie a Impreza też nie była wtedy wzorem niezawodności :P Mimo to został wtedy mistrzem świata.Nie przesądzał bym niczego po 2 rajdach :wink:

Tylko że wtedy nie jeździł Loeb :D myśle że walka rozegra się pomiędzy Marcus'em a Sebą :)

Jesli mnie pamiec nie myli to jezdzil i to calkiem dobrze, bo byl zdaje sie wicemistrzem w 2003...

Zgadza się. W 2003 roku Solberg zdobył tytuł Mistrza Świata wyprzadzajać Loeba w punktacji o jeden punkt.
KaMiLL WRC
A5

Postprzez Buncol » sobota, 4 lut 2006, 00:00

Milo, ze Gronholm naiwzal walke z Loebem i jest 1, Solek nie jedzie zle jak na pierwszy start WRC, w dodatku czas troche wypaczony przez tego typa co go blokowal. Solberg slabo sobie radzi, mam nadzieje, ze nastepne eliminacje beda o wiele lepsze. Junior ladnie jedzie jest nawet szybszy od Karnabala. Ogolnie rzecz biorac, skonczyl sie pierwszy dzien a juz tyle emocji.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez psz » sobota, 4 lut 2006, 00:46

Ależfantazyjnie Galli jedzie! Sama radośćna to patrzeć:) Oby dowiózł 3ci plac...
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
psz
A5

Postprzez lordpix » sobota, 4 lut 2006, 00:53

nie przepadam za Gallim, ale fakt jedzie szybko i ładnie :)
przed sezonem myslałem, że wrc się kończy a tu się tak ciekawie porobiło. tylko martwi mnie Solberg. mam nadzieje, że w następnych rajdach będzie już walczył o pierwsze miejsca.
gg: 3984793
https://picasaweb.google.com/lordpix moje zdjęcia
lordpix
N3

Postprzez Saruto » sobota, 4 lut 2006, 10:37

KaMiLL WRC napisał(a):
Forever napisał(a):
Saruto napisał(a):

Zgadza się. W 2003 roku Solberg zdobył tytuł Mistrza Świata wyprzadzajać Loeba w punktacji o jeden punkt.

Pomyliły mi się lata :oops:
Galli jedzie super , tylko powinien częściej kończyć :roll:
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez Kubuś » sobota, 4 lut 2006, 10:55

gronholm jedzie bardzo dobrze wygrywa kolejny odcinek :D loeb drugi juz ma 17 sekund straty... bardzo ciekawa walka o 3 miejsce teraz galli o 0,4 skeundy przed carlssonem :twisted: moze loeb jeszcze powalczy....
Kubuś
N1

Postprzez Ohlins » sobota, 4 lut 2006, 11:01

Kubuś napisał(a): moze loeb jeszcze powalczy....

on walczy cały czastylko mam na dzieje ze mu sie nie uda, marcus pieknie cisnie
Ohlins
A6

Postprzez Buncol » sobota, 4 lut 2006, 11:08

Z tego co widzialem wczoraj w skrocie na eurosporcie, Peter mial duze problemy techniczne, wyglada na to ze Subaru juz jest sprawne, bo Solberg notuje czasy w czolowce.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez mda » sobota, 4 lut 2006, 11:12

a Junior spada...juz jest 10, na 11
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez Mars » sobota, 4 lut 2006, 11:15

No ... to się nazywa rajd 1 i 2 miejsca walka, 3 i 4 też ;) MNIAM :D
A Marcus cudownie jedzie, oesiki wygrywac cały czas dokładając pare sekund do przewagi nad Loebem. Super by było jakby Marcus wygrał ;)
MARCUS OGNIA !! ;)
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez peterpz » sobota, 4 lut 2006, 11:55

Marcus zmienił ustawienia dyfrów i mówi że auto jest fantastyczne :D
peterpz

Postprzez Hultay WRC » sobota, 4 lut 2006, 12:20

Nie miałbym nic przeciwko Marcusowi na pierwszym miejscu, sądzę że mu się uda pod arunkiem, że nie popełni błędów. Mamy tutaj prawdziwą wojnę nerwów, z tym że Marcus ma chyba pewne rezerwy w sprzęcie i swojej jeździe. Podoba mi się jazda Kościuszki, dobrze to rokuje na przyszłość. Sołowow też nie przynosi wstydu :wink: , trochę mnie zawiódł Karnabal, liczyłem na szasy nawet w ósemce, ale chyba się poprawia.( Dla czego nie jedzie w barwach Lotosu? Podziękowali mu?Czy to tylko pojedyńczy występ ze starym sponsorem?)Po Mancnie spodziewałem się takiej jazdy jaką reprezentuje. Rajd ogólnie ciekawy, fajnie się ogląda w tv, nie zasypiałem jak przy Monte.

Smuci mnie tylko, że w telewizji jak zawszepodają tylko miejsca w generalce, które nic nie mówią. A taki zawodnik w pierwszej ósemce juniorów, to już dobrze brzmi. Pewnie gdyby któryś z naszych nawet wygryuwał w JWRC albo PCWRC to mówiliby tylko że jest na 28, 34, 42...miejscu :(

Polska ognia! :D
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez bzyq » sobota, 4 lut 2006, 12:29

Jestem troche nie w temacie, bo dwa dni na necie mnie nie bylo. Co sie stalo z Mancinem ?? Bo Karnabal wiem ze parkowal za trasa ...
Edek z krainy kredek ;p
bzyq
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata