pozatym uważam że Xsara to najbardziej udany samochód jaki jeździ teraz na trasach

Moderator: SebaSTI
Ohlins napisał(a): ja tam lubialem forda i lubie i mam nadzieje że marcus wywalczy tutuł
Fryta napisał(a):A ja bym na Waszym miejscu przestał tak bardzo liczyć na Xsarę - od przyszłego sezonu mamy zakaz stosowania nawet pół-aktywnych zawieszeń, z czego Citroen jako jedyny team w stawce dzięki firmie Kinetic przez ostatnie sezony korzystał...
Mars napisał(a):Dokładnie jest jak WRCfan mówi. Gronholm uczył sie na innych samochodach wiec bedzie miał tym wlasnie przewage nad innymi.
WRCfan napisał(a):Fryta napisał(a):A ja bym na Waszym miejscu przestał tak bardzo liczyć na Xsarę - od przyszłego sezonu mamy zakaz stosowania nawet pół-aktywnych zawieszeń, z czego Citroen jako jedyny team w stawce dzięki firmie Kinetic przez ostatnie sezony korzystał...
Zawieszenia, zawieszeniami. Xsara ma zdecydowanie najmocniejszy silnik i m.in. dlatego nie należy jej skreślać. Weźmy jeszcze pod uwage niezawodność, Micheliny i Loeba i robi nam sie poważny konkurent w czubie MŚ.
Sylwek_GSi napisał(a):Mars napisał(a):Dokładnie jest jak WRCfan mówi. Gronholm uczył sie na innych samochodach wiec bedzie miał tym wlasnie przewage nad innymi.
nie sugerowalbym sie aż tak tą stara szkołą, bardziej liczy sie to, co kto w danym momencie reprezentuje niż z jakiej szkoly sie wywodzi. Gdy loeb debiutowal w WRC to gronholm mial juz tytuł misrza świata i kupe lat doświadczenia w A-grupie i WRC a mimo to szybko mu dorównał i go przeskoczył a wywodzi sie z zupelnie innej "szkoły" na dodatek asfaltowej:D wiec moze sie okazać zupełnie na odwrót, że ta nowa specyfikacja 2006 bardziej pozluży francuzowi. Tego nie mozecie być pewni, podobnie jak ja, czas pokarze. Ja jednak byłbym spokojny o forme leba.
wartek napisał(a):Loeb wygrywa, ale czy jest az tak dobry zeby dalej wygrywac bez elektroniki? jakby nie bylo jest asfaltowcem, nie umie tak czarowac jak Marcusjezdzi ciasno i szybko, ale bez czarowania
a czarowanie w przyszlym roku bedzie bardzo wazne:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość