Moderator: SebaSTI
Sylwek_GSi napisał(a):a skąd wiesz zaglądałeś pod maske ? do silnika ? gdsybyś był pracownikiem Citroena albo Kronosa to bym ci uwieżył a tak to cóż
!ADI! napisał(a):Sylwek_GSi napisał(a):a skąd wiesz zaglądałeś pod maske ? do silnika ? gdsybyś był pracownikiem Citroena albo Kronosa to bym ci uwieżył a tak to cóż
A to znaczy, że Ty chyba jesteś pracownikiem Citroena albo Kronosa, bo skoro jesteś taki przekonany, że to auto takie jak Loeba, to musiałeś zaglądać pod maskę i do silnika.![]()
![]()
O albo się Borowczyka nasłuchałeś
Sylwek_GSi napisał(a):!ADI! napisał(a):Sylwek_GSi napisał(a):a skąd wiesz zaglądałeś pod maske ? do silnika ? gdsybyś był pracownikiem Citroena albo Kronosa to bym ci uwieżył a tak to cóż
A to znaczy, że Ty chyba jesteś pracownikiem Citroena albo Kronosa, bo skoro jesteś taki przekonany, że to auto takie jak Loeba, to musiałeś zaglądać pod maskę i do silnika.![]()
![]()
O albo się Borowczyka nasłuchałeś
a może i tak, a może i nie, tego nie możesz wiedzieć![]()
ja tylko stwierdzam fakty, Loeb Xsarą wygrał prawie 30 rajdów a Stohl notuje kiepskie rezultaty, nawet jak na swoje możliwości. Stohl ma zeszłoroczną specyfikacje Xsary więc teoretycznie to samo auto co leb w tamtym roku. Ja nie wiem jakie są róznice ale fakt faktem ze to Xsara i tamto była xsara i nie wieże żeby była aż taka przepaśc miedzy autem stohla i starą xsarą loeba. Powiem więcej mógłbym sie założyć o grube pieniądze ze Loeb Xsarą Stohla mógłby z powodzeniem wygrać każdy rajd!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości