Moderator: SebaSTI
Witcher1990 napisał(a):Mimo wszystko w HW nigdy nie będzie nr 1,
Matthias Schmidt napisał(a):http://rajdy.autoklub.pl/news/czterech-w-hyundaiu,79131
Czyzby oznaczalo to, ze Paddon i Sordo maja pewny sezon 2018, a Mikkelsen bedzie w zespole tylko w przypadku wystawiania czterech samochodow? Jezeli tak, Mikkelsen moze miec klopot, bo Matton sam przyznal, ze w Citroenie Andreasa w 2018 nie bedzie. Moze byc w sumie tez tak, ze Paddon i Sordo - z racji posiadania kontraktow, beda dzielic trzeci samochod, a Mikkelsen pojedzie pelny sezon. Z wypowiedzi Nandana jednak wynika, ze z Mikkelsenem nic nie jest jeszcze postanowione.
Matthias Schmidt napisał(a):Jestem zaskoczony, uwazam, ze zdecydowanie zamiast niego w Citroenie powinien znalezc sie Breen. Nie rozumiem troche ostatnich decyzji Mattona. Zaskoczony tez jestem, ze jest coraz bardziej prawdopodobne, ze Loeb wroci na kilka rajdow. Po takiej przerwie, w nowym samochodzie, mam watpliwosc czy bedzie w stanie notowac szczegolnie dobre wyniki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości