VW CASTROL CUP 2006

Co słychać w wyścigach: płaskich i górskich...

Moderator: SebaSTI

Postprzez Karol » niedziela, 29 sty 2006, 20:49

Nie dawajcie takich linków bo mnie krew zalewa nawet jak czytam tylko nagłówki kometary :lol:
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez prestydygitator » środa, 1 lut 2006, 00:19

Wraz ze zbliżającym się sezonem coraz więcej ciekawostek i niespodzianek!!! Ciekaw jestem jak w VW CUP poradzi sobie PRD - ten zespół wystawia aż 4 kierowców, w tym dwóch "weteranów". Czy Czyż potrafi jeszcze dawać tak jak w czasach Alfy??? i kto na kogo będzie jechał - Artur na Zbycha czy odwrotnie???

Zastanawia mnie również nowy międzynarodowy team!!! A zwłaszcza czy Gładysze jako organizatorzy niebędą mieli ochoty na lekkie kombinacje!!! Bo jeśli tak to mam prawie pewność, że nikt z komisji ich inwencji nie będzie miał ochoty wyciągnąć na światło dzienne! Ze strachu przed tatą oczywiście.
prestydygitator

Postprzez Karol » środa, 1 lut 2006, 13:09

Walka będzie chyba jeszcze bardziej wyrównana niż w ubiegłej edycji. Ciekawy jestem o jakie miejsca walczyć będzie Czyż. Może pokusi się o wyniki podobne z PAR... Bracia Gładysze powinni stanowić ścisła czołówke pucharu. Kupcikas pokazał, że jest piekielnie szybki i będzie się liczył. To samo Gelzinis.

Ehh szykuje sie arcyciekawy sezon :)
Karol
A6

Postprzez prestydygitator » czwartek, 2 lut 2006, 10:47

Nasunęło mi się pytanie co do komisji technicznej VW CUP. Kto będzie składzie tej komisji? Bo jeśli skład osobowy i miejsce jej urzędowania będzie identyczne jak w zeszłym roku to....
Pamiętam jak Gładysz senior mówił, że nie wystawi teamu do wyścigów. W tym samym zdaniu padło słowo "moralność" i co?

Może Cotic z Karolem wiedzą coś więcej, bo z poprzednich wiadomości wynika, że są ze sobą blisko?

Oj będzie się działo!!!
prestydygitator

Postprzez eSWu » czwartek, 2 lut 2006, 11:54

Pamiętajcie że w Polsce sformułowanie "KOMISJA TECHNICZNA" piszę się zawsze w cudzysłowie :!: :!: :!:
Moje fotki lotnicze.

http://www.airliners.net/search/photo.search?pid=34090 moje airliners.net
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=20927 moje jetphotos.net
eSWu
N3

Postprzez jaśku » czwartek, 2 lut 2006, 13:30

Nie wiem dlaczego wyczówam nutke ironi w sprawach dotyczących komisji technicznej, a sprawa jest stosunkowo prosta.
Organizatorem VCC jest Janusz Gładysz, ale już autorem regulaminu jest Janusz Gładysz.Natomiast osobą nadzorującą pracę komisji technicznej jest Janusz Gładysz. Współpracujący z komisją techniczną mechanicy są
całkowicie niezależni bo oni tylko pracują w firmie Janusza Gładysza. Międzynarodowy zespół który powstał którego szefem jest Janusz Gładysz
napewno nie będzie faworyzowany bo jeżeli Janusz Gładysz(szef zespołu) chciałby przyłożyć sędziemu to przywali Januszowi Gładyszowi( sędziemu)
Nadzór nad przestrzeganiem regulaminu też będzie prawidłowy bo przecież Janusz Gładysz(szef zespołu) nie będzie mataczył bo o wszystkim natychmiast się dowie Janusz Gładysz(szef komisji technicznej) i Janusz Gładysz( organizator VCC)
Ufff... trochę się chyba w tym pogubiłem, ale to taka polska specjalność...
widocznie facet ma wielu bliżniaków...
jaśku

Postprzez Glitol » czwartek, 2 lut 2006, 15:08

jaśku: :D :D :D :D :D I tak dobrze, że J. Gładysz nie startuje. Chociaż może pojedzie jako VIP :)
Ozdoba polskich dróg - pijany chłop w rowie przykryty rowerem
Glitol
A5

Postprzez Karol » czwartek, 2 lut 2006, 15:13

prestydygitator napisał(a):Może Cotic z Karolem wiedzą coś więcej, bo z poprzednich wiadomości wynika, że są ze sobą blisko?

Możesz sprecyzować co przez to rozumiesz :D :?:

A ja na razie wiem tyle co wy ale jak się czegoś dowiem to szepne słówko :wink:
Karol
A6

Postprzez prestydygitator » czwartek, 2 lut 2006, 17:53

Karol nic zdrożnego, tyle tylko, że z waszych wypowiedzi wynika bliskość i sympatia do Gładysz racing i pełna aprobata ich pomysłów. Odosobnienie takiej postawy budzi dla mnie podstawy do stwierdzenia iż jesteście "blisko", w związku z czym wasza opinia na temat, który wcześniej poruszyłem jest nader cenna
prestydygitator

Postprzez prestydygitator » czwartek, 2 lut 2006, 17:56

Jaśku: ale poza tym wszystko jest ok :wink:
prestydygitator

Postprzez jaśku » czwartek, 2 lut 2006, 18:27

Ja to tak w trosce o zdrowie psychiczne pana Janusza bo przypadkiem może popaść w depresję , gdy bedzie niezadowolony z którejś ze swoich funkcji.
jaśku

Postprzez Ari_Krakow » czwartek, 2 lut 2006, 20:08

Panowie uwidoczniliście jeden fakt: skoro wspominany Pan Janusz G., w osobach kilku (nasuwa mi sie: Januszu G. święty w trójcy niejedyny :lol: ), nie ma tylu braci bliźniaków to my chyba wszyscy mamy schizofrenię, jeśli nam się tak Pan Janusz G. mnoży. No chyba, że system jest do dupy... ale nieee... to niemożliwe... :?
www.witekmotorsport.com
Ari_Krakow
N3

Postprzez jaśku » czwartek, 2 lut 2006, 21:36

Ja to jestem ciekaw co się stanie jak któryś wyścig wygra ktoś z poza zespołu międzynarodowego. Chyba eliminacje trzeba będzie powtórzyć...
jaśku

Postprzez Karol » piątek, 3 lut 2006, 10:50

Jeżeli uważasz moją opinię na temat za nader cenną to Ci dziękuje, czuję się zaszczycony :P

Pomysły Pana Janusza popieram, głównie te dotyczące Pucharu Golfa. Sezon 2004 (kiedy zabrakło PAR) był małym przestojem. Dlaczego nie mam popierać kogoś kto należy do nielicznej grupy w tym kraju, którzy chcą coś dobrego zrobić dla kraju :?: Bo ile sobie przypominam pomysł J.Gładysza, wszystkie starania o powstanie, oprawe medialną itp też J.Gładysza... Mimo wszystko, będe się jakoś ciepło wypowiadał na temat osoby Pana J bo chce coś zrobić dla wyścigów...

Nie zaskakuje mnie zbytnio to, że wspomniany organizator VWCC chce sprawować większą kontrole nad pucharem. W końcu można powiedzieć, że to "jego" puchar więc chyba może sobie pozwolić na większościową kontrole. Ale "komisja techniczna" mogłaby już zawierać bezstronne osoby. Bo nie wydaje mi się, żeby Ojciec wykluczył własnych synów :!:
Karol
A6

Postprzez nick555 » piątek, 3 lut 2006, 12:46

trzeba szybko jeździc i tyle a nie myslec od razu o przekrętach...
Ostatnio edytowano poniedziałek, 1 maja 2006, 21:56 przez nick555, łącznie edytowano 1 raz
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
nick555
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wyścigi