nick555 napisał(a):Michałowski? Topowym Lancerem? Nie możliwe:)
toć przecież Olek w Hondzinie będzie jeździł :D:D
a tak serio, to może ja spróbuję coś tam sobie pojechać :>
może uda się Limanową, a jak jakiś gruby, siwy dziadek ubrany na czerwono znienacka zaskoczy na drodze, to może i co więcej
Jeżeli myślisz o jakimś B-grupowym audi to wczoraj z ciekawości zaglądnąłem na stronę Koraszewski Motor Sport i jest wystawione na sprzedaż, przynajmniej ja tak wywnioskowałem
Ja dzisiaj jadąc do rodziny namierzyłem Olka integre , znajduje się u Michała Bochenka , on sezon jeździł starszą Hondą Civic(czarno-czerwona) , a później sprzedał ją Farasiowi , który dachował nią na szykanie w Korczynie.
No ale była obklejona tak jak Olek miał , jeśli się mylę to mnie popraw, na pierwsze skojarzenie to ta Integra a jak jest na prawdę to możesz wyjaśnić , nie jestem wtajemniczony w Team Olka i myślałem że miał jedną Integre.
Ale czego?
Była Litwinowicza biała, Ptaka(po Wywiale chyba) też biała ale najpierw była czerwona No i jedna z nich w międzyczasie była zielona Dobra nie mieszając. Dobrze widziałeś Marcinie...
A Ty Bzyqu taki święty nie bądź:)
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.