GSMP Prządki

Co słychać w wyścigach: płaskich i górskich...

Moderator: SebaSTI

Postprzez lukaszwrc » sobota, 29 wrz 2007, 09:09

A ja będe na pewno, mówiąc szczerze to myślałem iść na patelnie, ale może są jeszcze jakieś ciekawe miejsca :?:
lukaszwrc
N1

Postprzez MarcinRally » sobota, 29 wrz 2007, 21:34

Automobilklub Małopolski zaprasza na Wyścig Górski "Prządki 2007". Oprócz emocji związanych z Wyścigiem przygotowaliśmy dodatkowe atrakcje - gościnny występ grupy zawodników startujących w Motocyklowych Wyścigowych Mistrzostwach Polski oraz możliwość jedynej i niepowtarzalnej przejażdżki na prawym fotelu samochodów WRC.

http://www.allegro.pl/item250387292_prz ... zadki.html

Fajne to:)
MarcinRally
A5

Postprzez bzyq » poniedziałek, 1 paź 2007, 17:24

jak będzie duże zainteresowanie, to niewykluczone, że będzie jeszcze jedna niespodzianka.
Zapraszam do licytacji :)
Edek z krainy kredek ;p
bzyq
A6

Postprzez fmarcin » wtorek, 9 paź 2007, 16:18

Wyscig juz za 3 dni a tu cisza. NIkt nie jedzie... czy co...
fmarcin
N1

Postprzez MarcinRally » wtorek, 9 paź 2007, 18:37

Raczej jedzie..dzis konczy sie nadsyłanie zgłoszeń, także na dniach zobaczymy kto sie będzie scigał i czym:). Niestety nie bedzie mnie w niedziele :cry: . Będe w sobote bo w niedziele mam mecz w Nowym Zmigrodzie :cry: ,niema kto za mnie jechac, więc jestem zmuszony :( Wielka szkoda... :(

A JEDNAK W KORCZYNIE POJAWI SIE MARIUSZ STEC! no prosze nie dotrzynał słowa :P , oprócz niego, Mariusz Małyszczycki, Tomek Mikołajczyk, Paweł Zubek, i nie wiadomo czy nie pojawi sie jeszcze Mariusz Królikowski swoją Corollą WRC:)..będzie faaajnie:)
MarcinRally
A5

Postprzez MOTORECORDS.PL » środa, 10 paź 2007, 21:58

Witam,

jest wolne miejsce na Wyścig Górski "Prządki 2007". Jeśli jest ktoś zainteresowany wyjazdem z ekipą motorecords.pl w roli operatora kamery to proszę o kontakt na maila - motorecords@wp.pl

Wskazane doświadczenie w filmowaniu ewentualnie fotografowaniu (ale nie jest to konieczne - instruktaż przed zawodami będzie wystarczający)

Można jechać z ekipą motorecords lub samemu i tylko udostępnić nagrania.
Szczegóły do omówienia.

Zapewniamy: wynagrodzenie, nocleg, wyżywienie, transport.
MOTORECORDS.PL
A6

Postprzez MarcinRally » czwartek, 11 paź 2007, 13:03

Piękna lista zgłoszeń! :) 57 załóg no to już jest coś:)..az 6 maluszków...oj bedzie sie działo:)..w E1+2000 bedzie Mariusz Królikowski, Mariusz Stec, Mariusz Małyszczyck, Paweł Zubek , Tomek Królikowski oraz Robert Kus, piękna rywalizacja będzie sie działa w klasach A-2000, E1-1600 i w innych:).

Lista zgłoszeń: www.automalop.pl

Piękoś, Bochenek, Kropek GO!!
MarcinRally
A5

Jadę w niedzielę na Prządki. Szukam kompletu...

Postprzez platekt » sobota, 13 paź 2007, 12:15

Witam wszystkich.
W niedzielę rano, tj. 5.45-6.00 wybieram się kibicować mojemu bratu (rafaellop) do Korczyny. Wyjazd z Myślenic. Jeśli ktoś jest chętny sie dorzucić, to proszę pisać na adres platekt@op.pl do 17.00 dziś lub dzwonić w zasadzie do 20.00 na nr: 607-228-748. Przez O Kraków mogę zahaczyć po drodze. Są dwa miejsca.

Pozdrawiam.
platekt
platekt

Postprzez MarcinRally » sobota, 13 paź 2007, 13:43

Pierwszy podjazd treningowy i już dwaj zawodnicy poza drogą :? . Są nimi Roman Baran i Piotrek Soja, przedłuza sie dzisiejszy dzien :? .Ale cóz :)

Piękoś , Bochenek GO!
MarcinRally
A5

Postprzez G.R.E.G » sobota, 13 paź 2007, 19:21

Ja wróciełem dopiero z pierwszego dnia.Po pierwsze to było zajeb... zimno, szczególnie przez ten wiatr, na miejscówkach w lesie było względnie "ciepło".
Pierwszy podjazd zapoznawczy opóźnił sie o ponad 2 godziny.O 9:00 nie było jeszcze powbijanych tablic z zakrętami i w niektórych miejscach opon na cięciach.
Dlatego pod koniec ostatniego podjazdu wyścigowego już się ściemniało, ale udało się dokończyć podjazdy.
Byłem na patelni na 1 podjeździe treningowym, tam na wyjściu z patelni Soja lekko zachaczył pobocze, poszedł bokiem, ale nie udało mu się wyprowadzić i poleciał na blokach na łączkę po drugiej stronie.Ciężko mu było wyjechać z tamtąd ale kibice pomogli.Baran wyleciał też na pierwszym treningowym ale na dochamowaniu do ostatniego zakrętu przed patelnią.Poszedł przodem do rowu.Mówił że to przez rozlany olej, czy coś takiego, który notabene wyciekał podobno z czerwonego busa organizatora.Na patelni na 1 treningowym Stecu też na wyjściu pokazaczył, i szedł prawie tak jak Soja Lotusem, ale wyprowadził, i chyba lekko przykleił się do brarierki, za którą było PO i kibice.Z tego co słyszałem to mieli lekkiego stracha.
Moje Produkcje http://rallymovies.xt.pl
To nie był five minus - Lechu K. :D
G.R.E.G
N2

Postprzez ŁukaszWRC » sobota, 13 paź 2007, 20:35

ŁukaszWRC
A5

Postprzez Ziggy » niedziela, 14 paź 2007, 00:48

G.R.E.G napisał(a):Byłem na patelni na 1 podjeździe treningowym, tam na wyjściu z patelni Soja lekko zachaczył pobocze, poszedł bokiem, ale nie udało mu się wyprowadzić i poleciał na blokach na łączkę po drugiej stronie.Ciężko mu było wyjechać z tamtąd ale kibice pomogli.Baran wyleciał też na pierwszym treningowym ale na dochamowaniu do ostatniego zakrętu przed patelnią.Poszedł przodem do rowu.Mówił że to przez rozlany olej, czy coś takiego, który notabene wyciekał podobno z czerwonego busa organizatora.Na patelni na 1 treningowym Stecu też na wyjściu pokazaczył, i szedł prawie tak jak Soja Lotusem, ale wyprowadził, i chyba lekko przykleił się do brarierki, za którą było PO i kibice.Z tego co słyszałem to mieli lekkiego stracha.

nie "podobno", tylko czerwony bus-techniczny całą patelnię zalał olejem jakby chciał frytki smażyć i do tego jeździł posypywać solwent dolewajac tego oleju na trasę. Właśnie na tym oleju Baran zaliczył lekko przodem rów. Uniósł sie ambicją i nie pozwolił kibicom wypchnąć go, co spowodowało następne kilkadziesiąt minut opóźnienia, a w takim zimnie kibice nie byli zadowoleni na kolejne czekanie.
Stecu jak zwykle kozak i faktycznie wyprowadził auto i to na rozsypanym solwencie (Soja miał czysty asfalt). Wrzucę filmik jak obrobię. Jutro powrót na Prządki
Ziggy
A5

Postprzez G.R.E.G » niedziela, 14 paź 2007, 06:37

Ja niestety nie mam nagranego wylotu Soji, bo myślałem że mi ręce odmarzną, dlatego nie filmowałem 1 treningu, tylko samą czołówkę.Dzisiaj znowu na trasie.Se Ya wszystim.Mam nadzieje że Mariusz naprawi Stecowóz na dzisiejsze podjazdy.
Moje Produkcje http://rallymovies.xt.pl
To nie był five minus - Lechu K. :D
G.R.E.G
N2

Postprzez MarcinRally » niedziela, 14 paź 2007, 09:32

Dobra jade na wyścig...także myśle ze Stec naprawi Miśka, oraz myśle ze chłopaki stworza nam duuużo dawke emocji oraz adrenaliny :) .Wieczorkiem napisze moją relacje z wyścigu...Pozdro! :)
MarcinRally
A5

Postprzez ŁukaszWRC » niedziela, 14 paź 2007, 17:27

ŁukaszWRC
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wyścigi