Impreza naprawde extra i byle takich więcej:)
Jestem zadowolony.
Na imprezie przedstawiony był nowy regulamin, także przydzielili nam numery startowe (mam 18sty), zdjecia do jakichś artykułów tez byly robione.
Wszytko ok gdyby zawodnicy mieli równe gokarty, lecz dziwnym trafem 17 i 18 zawsze były na pierwszych pozycjach, ale nie ma co nażekać...niezła zabawa.
nie byłbym taki pewien tej kolejności... a co do spotkania to też słyszałem od Michałka że na treningach jeździło mu się ekstar a na zawodach... cóż przykręcony gokart i tyle :)
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
Tommy decyzja jeszcze nie podjęta... kasa kasa kasa. Jest plan połączzyć góry z DSMP ze stałym składem, innym, dużo mocniejszym autem. To tańsza opcja... a Golf... No cóż fajnie by było ale jak jeździć to wygrywać a to raczej jest niemożliwe. Bez funduszy takich jak Litwini i Gładyszowie. Co do gokartów w Krakowie... mam szpiega:) znam gościa co pomagał w układaniu toru tam i wogóle cały ten tor to "lubelska" sprawka. Prawda Tommy
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.