Moderator: SebaSTI
nick555 napisał(a):Azrael widziałem że komisja wytypowała was do sprawdzenia w sobotę razem z Tomkiem. Rozumiem też że nic nie znaleźli? Może jak niektórzy krzykacze się dowiedzą że wszystko było ok to nie będzie jakiś dziwnych bezpodstawnych oskarżeń.
Tego jeszcze nikt chyba nie pisał. W terminie rościszowa jest Cisna a podobno tego nie wiem na pewno w terminie św. Anny nowa Limanowa.
Trzeba auto szybko przeglądać bo nasza Honda coś za bardzo Piękosiową chciała udawać i latała bokami prawie w każdym zakręcie w niedzielę.
nick555 napisał(a):Trzeba auto szybko przeglądać bo nasza Honda coś za bardzo Piękosiową chciała udawać i latała bokami prawie w każdym zakręcie w niedzielę. Zasadniczo niezbyt udany weeekend. Ale to już chyba powinno być w temacie o Sopocie.
Marek Nyga napisał(a):Pragnę tylko przypomnieć, że dla mnie jest to pierwszy sezon w GSMP i już podczas wcześniejszych startów, na zupełnie nieznanych mi trasach pokazałem, że ich znajomość nie jest konieczna, aby walczyć o podium.
Azrael napisał(a):Przed wszystkimi wyścigami nasi kierowcy jeżdżą odpowiednio wcześniej (tak żeby było to w zgodzie z interpretacją regulaminu mówiącą że po ogłoszeniu listy zgłoszeń jest to zabronione) zapoznać sie z trasą, przygotować overlay'a do systemu dataloggingu i zrobić parę innych rzeczy. Nigdy tego nikt nie ukrywał i tak samo działamy w przypadku wszystkich wyścigów.
bzyq napisał(a):Dwa tygodnie przed zawodami tabuny zawodników będzie w majestacie prawa ustawiać zawieszenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość