I el. WSMP, DSMP i VW Golf

Co słychać w wyścigach: płaskich i górskich...

Moderator: SebaSTI

Postprzez mm » poniedziałek, 18 kwi 2005, 23:45

Mop mial filtr - specjalnej produkcji, wiem, bo sam go wkladalem po piatkowych treningach (jestesmy tacy profi, ze ma rozne na treningi i na wyscig, ale laczy je jedno - oba sa zielone)!
ale by Wasza ciekawosc (i moja tez) zaspokoic wlasnie wykonalem telefon i.... co sie dowiedzialem:
"...serwis tak zrobil aby odciagnac gapiow od istotnych spraw..."

nie wiem co to istotne sprawy, ale widac, ze od czegos odciagneli. ja sie na tym nie znam.
jezeli ktos uwaza inaczej to mogl to sprawdzic.

swoja droga, w parku zamknietym nie mozna otwierac maski, wiec jezeli cos takiego mialo miejsce to z marszu powinni wykluczyc Banego...
tak jak mowie, ja sie zajmowalem przepychaniem auta przy pomiarach rzeczy, ktore sprawdzala komisja i nic nie wiem o jakis tam prowokacjach.

pozdrawiam

ps. aha, serwis jeszcze powiedzial, ze "...jak chcecie miec szybsze samochody to musiscie patrzec na inne rzeczy, bo zle celujecie"
nie wiem na co, ale sam sie zaczne przygladac;)
mm
N3

Postprzez Schumi03 » poniedziałek, 18 kwi 2005, 23:58

Schumi03
N3

Postprzez majonez » wtorek, 19 kwi 2005, 00:20

Miłoszu, z tego co się orientuję to runda w Moście jest odwołana. Ale nie chcę tez rozsiewać plotek. W każdym badz słyszałem o tym z kilku żródeł. Co do pojemności toru w Brnie to nie ma co się martwić. To długi tor :D Już się nie mogę doczekać Brna z racji tego, że podczas tego weekendu oprócz naszej rundy WSMP i DSMP przewidziana jest również runda Mistrzostw FIA GT. Będzie co pooglądać.
majonez

Postprzez mm » wtorek, 19 kwi 2005, 00:30

wszedłem na strone Mostu i w terminie co maja byc MP jest:
13.05. - 15.05. 2005 CESKA POJISTOVNA - SKODA OCTAVIA WEEKEND 2005
MM CR - D2, D3, D4 + endurance
CP SOC
FIA Historic (GTC 65, TC65, GTC+TC 76)
Sports Car Challenge 2005

o Polakach nic nie pisza, ale nie ma tez jeszcze harmonogramu.
Rowniez slyszalem plotki o tym, ze moze nie byc tych zawodow. Nie mniej kiedy zadałem to pytanie komus z władz wyścigów (nie pamietam komu) to usłyszałem: "skąd takie plotki? kto to rozsiewa? wszystko bedzie zgodnie z kalendarzem..."
popnoc w kazdej plotce jest ziarno prawdy wiec mysle, ze w najblizszym czasie cos sie wyjasni - w koncu to juz niecaly miesiac...
mm
mm
N3

Postprzez eSWu » wtorek, 19 kwi 2005, 11:27

Brno ma pojemność 40-tu samochodów (jeśli mnie pamięć nie myli). Co do Mostu to tez słyszałem że na 100% niema ale zaraz wykonam telefon do pezetmłotu i się dowiem.
Moje fotki lotnicze.

http://www.airliners.net/search/photo.search?pid=34090 moje airliners.net
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=20927 moje jetphotos.net
eSWu
N3

Postprzez Krzysiek_ » wtorek, 19 kwi 2005, 14:06

Witajcie

Na stronie http://www.wsmp.luck.pl [ http://wyscigi.pol.pl ] umiescielm kilka zdjec z ostatniego weeekendu na torze poznan, kolejne zdjecia beda sie tam pojawialy w najblizszych dniach

pozdrawiam
Krzysiek
Krzysiek_

Postprzez eSWu » wtorek, 19 kwi 2005, 14:51

Rozmawiałem przed chwilą z Dyrektorem Biura Sportu w PZM i powiedział że według jego wiedzy ELIMINACJA W MOŚCIE NA 100 % SIĘ ODBĘDZIE W ZAPLANOWANYM TERMINIE. Dodał jednak że w czwartek jest posiedzenie głównej komisji wyścigowej i jeśli wówczas wyszło by coś innego to szybko poinformują na stronie internetowej. Dodał równiez że w Poznaniu rozmawiał z panem Karczewskim i ten nic nie sugerował.
Więc może jednak będzie Most z jego cudowną prostą przechodzącą w bardzo bardzo trudny łuk.
Moje fotki lotnicze.

http://www.airliners.net/search/photo.search?pid=34090 moje airliners.net
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=20927 moje jetphotos.net
eSWu
N3

Postprzez mop » wtorek, 19 kwi 2005, 15:07

"tylko na pol-carach wzorować perfekcyjna jazda i czysty sprzęt i ich czasy powiny byc wyznacznikiem!!!"

3 37 GARSTECKI Maciej A.Wielkopolski N-1150 2:08.488 114.4 2:08.488 7 2:08.518 8

porsze bardzo, nikt nie osiagnal takiego czasu na tegorocznej eliminacji. no moze oprocz mojego 2.05, ale to dlatego ze podskakiwalem zeby dociazyc na zakretach.

majonez - czemu jeszcze nie ma fotek :))

ps. most musi byc!!! :)
mop
A5

Postprzez majonez » wtorek, 19 kwi 2005, 20:06

Sorki Mop za opóżnienie :D Ostatnio wziąłem się również za pisanie o wyścigach, stąd to małe opóżnienie. Jutro rano zdjecia już powinny być zamieszczone na autoklubie. Na razie można obejrzeć już część moich zdjęć na stronie czestochowskiego teamu www.racing.extremesport.pl , jeśli chcecie oczywiście pooglądać zdjecia Hond Civic :) .Zapraszam więc na strone zespołu KB Racing Team ( nie ma tam jeszcze tylko danych o Niko. eSWU i Tusińskim, ale już niedługo wszystko będzie uzupełnione)
Co do Mostu to mam nadzieję że bedzie, bo ta imprezka na pewno wzbogacie polskie wyścigi. Pozdrawiam
majonez

Postprzez Fan wyścigów » wtorek, 19 kwi 2005, 20:23

eswu: jeśli masz na myśli tą superszybką szykanę po prostej startowej po której jest superszybki łuk to muszę Cię zmartwić - przebudowali tor i jest tam coś ala Monza.
Fan wyścigów
N2

Postprzez nick555 » wtorek, 19 kwi 2005, 20:56

Conic ile ty lat masz? pierwszy raz byłeś na wyścigach? nie histeryzuj zawsze byli sa i będą równi i równiejsi.wkłady filtra wszyscy mają jakie się da. Tzw. AS w rękawie :) Pozdro!
Ostatnio edytowano środa, 20 kwi 2005, 18:48 przez nick555, łącznie edytowano 1 raz
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
nick555
A6

Postprzez rav » wtorek, 19 kwi 2005, 20:58

eSWu napisał(a):Rozmawiałem przed chwilą z Dyrektorem Biura Sportu w PZM i powiedział że według jego wiedzy ELIMINACJA W MOŚCIE NA 100 % SIĘ ODBĘDZIE W ZAPLANOWANYM TERMINIE. Dodał jednak że w czwartek jest posiedzenie głównej komisji wyścigowej i jeśli wówczas wyszło by coś innego to szybko poinformują na stronie internetowej. Dodał równiez że w Poznaniu rozmawiał z panem Karczewskim i ten nic nie sugerował.

W biurze sportu PZM-otu mają gotowe 2 odpowiedzi - na 100% się odbędzie, albo zostało odwołane. Oni przekazują informacje, które dostają po posiedzeniach komisji wyścigowych. Najlepiej zadzwonić do Czechów na tor.
rav
A6

Postprzez rav » wtorek, 19 kwi 2005, 21:22

Miłosz. Jak rozwiązujecie sprawę łączności na DSMP. Czy krótkofalówka działa z samochodu z klatką bez zewnętrznej anteny?
rav
A6

Postprzez Conic » wtorek, 19 kwi 2005, 23:33

nick 555 nie fikej koleszko bo na wyścigach bywam jak ty pod dywan na stojąco wchodziłes i qwa nie lobie mataczy i przewalaczy poukładany z komisja tech niczna;]
pozdro bo qwa niektorzy to cały w ten sport dobytek wkłaają zeby sie ścigać a ktos qwq A grupą w EN JEDZIE
Conic
N1

Postprzez Conic » wtorek, 19 kwi 2005, 23:38

nick 555 to czytaj uwaznie bo heba kwesti nie zjazyłes;]
miec a nie mieć pozncki
Conic
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wyścigi