Moderator: SebaSTI
kowar1 napisał(a):Robert pisał na swojej stronie o kiepskim stanie nawierzchni ( i to pewnie jest powodem jego braku na tych zawodach ), rzeczywiście jest tam tak żle?
kowar1 napisał(a):Ech, lista zgłoszeń uboga...
Nie ma też Rafała Płatka w Alfie 75 - naszego forumowicza, jako kibic żałuję tej jego absencji, onboardy i filmy fajne, miałem nadzieję podziwiać na żywo... cóż, szkoda![]()
Dj/Kierowca/MARCIN napisał(a):Paweł Zubek przed Rościszowem:
Jestem związany z branżą budowlaną i wiem, że nowy asfalt zawsze jest śliski a zwłaszcza po deszczu. Nic więcej na temat tego, jak trasa wygląda w tej chwili, nie mogę powiedzieć, choć znam ją bardzo dobrze. Oczywiście nie z wyścigów, bo to przecież mój pierwszy sezon, ale z rajdów. To jeden z ciekawszych odcinków Elmotu i Polskiego sprzed kilku lat, a ja po oesach tłukę się już kilkanaście sezonów.
Możecie mi powiedzieć czy i z kim Zubek startował w rajdach![]()
bo nic o tym nie wiem i nie wiedziałem.
Karol napisał(a):Nie trza nic nowego budowac... Jego Evo VI na najmocniejszym programie miało w tamtym roku poniekąd ok 550 km... Odchudzić tylko pojazd karbonem do 700 kg i auto topowe...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości