Moderator: SebaSTI
Marmetal napisał(a):F1 to nie piłka nożna, w którą każdy głupi umie grać...
Marmetal napisał(a):Także boję się tego, że gdy np. nie dojedzie do mety albo będzie dziesiąty w każdym wyścigu to ludzie stracą zainteresowanie mistrzostwami i będą bluzgać na Roberta. To żałosne, ale tak u nas jest. Jak wygrywa - lubią, jak przegrywa - nienawidzą.
Marmetal napisał(a):Kisiel: ...a F1 to nie piłka nożna, w którą każdy głupi umie grać...
nick555 napisał(a):Marmetal napisał(a):Kisiel: ...a F1 to nie piłka nożna, w którą każdy głupi umie grać...
a ja czuje sie wyróżniony bo grać w piłkę nożną nie umiem:)
LuiG napisał(a):fajnie, ale szkoda że nie ma czegoś na południu
Erni napisał(a):No wlasnie po co kolejny tor w polnocnej czesci kraju dobrze ze nie planowali tego w gdansku czy szczecinie przeciez lepiej jak by byl np w okolicy Krakowa wiem ze tam juz sa fundamenty w postaci toru rallycrossowego ale na poludniu tor jest bardziej potrzebniejszy niz na polnocy
mototom napisał(a):Erni napisał(a):No wlasnie po co kolejny tor w polnocnej czesci kraju dobrze ze nie planowali tego w gdansku czy szczecinie przeciez lepiej jak by byl np w okolicy Krakowa wiem ze tam juz sa fundamenty w postaci toru rallycrossowego ale na poludniu tor jest bardziej potrzebniejszy niz na polnocy
Pożadny tor jest potrzebny w Polsce, bez znaczenia czy na południu w centrum czy na północy. Jakby miał być to nawet i w Bieszczadach niech będzie, tylko niech go ktoś zbuduje.
A na północy o jakich torach mówisz? Bo chyba nie o rallycrossowym w Toruniu.
Shiro napisał(a):Acha i uwazam, ze tor powini wybudowac tak, by Erni mial blisko (najlepiej w Cieszynie, bo tam jest "bardziej potrzebniejszy")
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość