Moderator: SebaSTI
SeBa napisał(a):mnie najbardziej ciekawi to jaki zysk daje to że dystanse były przykręcone do piasty a nie do felgi??!! odpowiedź może byc tylko jedna ŻADEN !! kolejną rzeczą która mnie zastanawia jest to jaką satysfakcje ma miłosz z takiego tytułu mistrzowskiego i wygrywania w ustawionych wyścigach??!!
cotic napisał(a):Gościu nie wiem czy byłeś na wyścigu czy nie. W kazdym razie jechałem i widziałem co sie działo. A jeszcze jedno Miłosz zrobił dobrą czasówke bo jechał w tunelu za A grupą. To jest następny pretext do tego ze wyścig był ustawiony
czego tu zazdrościć... do takiego tytułu mistrzowskiego to bym sie nawet nie przyznał pomimo tego że nie mam żadnego na swoim koncie... nie zniżył bym się do takiego poziomu...skitom napisał(a): Powiedz ty po prostu zazdrościsz...
Glitol napisał(a):Brawo Miłosz, pięknie sklepałeś Poznań na ich torze.
mop: no nie poznaję kolegi, dobry wynik.
Czy wykluczenie Buziuka skutkuje dyskwalifikacją w całych Mistrzostwach Polski?
nick555 napisał(a):a nie myślicie że niektórzy może nie uzywają dystansów w ogóle?!? A i jeszcze jedno chłopcy z Wielkopolski: na razie to wy przejmujecie sie wygraną miłosza i jego oczernianiem a popatrzcie na siebie! Wszędzie są sztucznie pompowane klasy a nawet jakby Buziuk nie wystartował to co też by było gadanie ale z drugiej strony! a mówienie o pisaniu protestu przed zawodami jest dla mnie podkreślam dla mnie smieszne! poza tym Miłosz może starym wygą jest i to jest jego przewaga nad 17 latkami! niech się młodzi ucza od początku przepisów i cwaniactwa! Za 5 lat może Buziuk kogos oprotestuje na koniec! i nie piszcie że to nie możliwe...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości