Moderator: SebaSTI
Mariusz Stec: - Czy ja wiem, czy to był pech kolegów. Trasę każdy miał taką samą, uważam, że były bardzo ciężkie warunki. Każdy jechał na tyle, na ile potrafił. Cóż można więcej powiedzieć - kolejny taki zestaw doświadczeń. Widzę zresztą szansę na bardzo dobre miejsca w rajdach i z tego względu rezygnujemy ze startów w wyścigach górskich. Chcę zająć się rajdami, bo tu widzę przyszłość.
Choć lista zgłoszeń do 6. Sudeckiego Wyścigu Górskiego nie została jeszcze zamknięta, już teraz możemy zapewnić, że na trasie w Rościszowie, która liczy 4050 metrów nie zabraknie m.in. Mariusza Steca, Mariusza Małyszczyckiego, Łukasza Zielińskiego, Piotra Soi czy Roberta Szelca.
A żeby było śmieszniej, na stronie www.wyscigigorskie.pl która chyba w zamyśle miała być fachową stroną miłośników tej dyscypliny i zawodników-górali, w zamieszczonym kalendarzu do tej chwili ma w tym terminie Korczynę, a na innej podstronie zaprasza do Rościszowa
Banan napisał(a):Choć lista zgłoszeń do 6. Sudeckiego Wyścigu Górskiego nie została jeszcze zamknięta, już teraz możemy zapewnić, że na trasie w Rościszowie, która liczy 4050 metrów nie zabraknie m.in. Mariusza Steca, Mariusza Małyszczyckiego, Łukasza Zielińskiego, Piotra Soi czy Roberta Szelca.
bartekba napisał(a):Pewnie chodzi o kaskę. Utrzymanie auta na rajdy i drugiego na wyścigi to kupa forsy, która pewnie Stecom się kończy. Sponsorzy pomóżcie!!!!!
Szkoda by było nie oglądać Mariusza w górach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości