Moderator: SebaSTI
THIM napisał(a):Hmm, ja sie zapisałem w tym roku w Marcu, a zapłaciłem we Wrześniu na zawodach. Czyżby szły zmiany?
THIM napisał(a):Phi, też mi problem - 2 zalaminowane kartki A5. Jak sie zapisywałem do serialu i na pierwsze moje zawody, podałem chyba 895, a w biurze zawodów dali mi kilka numerów do ręki i kazali sobie jeden wybrać, oczywiście mojego tam nie było. A termin zapisów jest ustalony, czy można przed zawodami i na nich wpłacić?
5turbo napisał(a):THIM napisał(a):Phi, też mi problem - 2 zalaminowane kartki A5. Jak sie zapisywałem do serialu i na pierwsze moje zawody, podałem chyba 895, a w biurze zawodów dali mi kilka numerów do ręki i kazali sobie jeden wybrać, oczywiście mojego tam nie było. A termin zapisów jest ustalony, czy można przed zawodami i na nich wpłacić?
Nie mozna przed zawodami. Masz 30 dni od zgloszenia sie do serialu. I to nie tylko 2 kartki zalaminowane bo i karta chipowa w tym roku.
THIM napisał(a):Ale mi chodzi o to, że zapisuję się np. w Kwietniu do serialu, w Maju jadę na zawody i płacę 300 koron + wpisowe na zawody, można tak?
THIM napisał(a):Hmm, to widzę, że się sporo pozmieniało. Dzięki za info, poczytam więcej na stronie. BTW, Firtl to ten, co stał na linii startu i puszczał na trasę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości